02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Anything but Ordinary

2 MIN READ

Campaign of the Day: Anything but Ordinary

Campaign of the Day: Anything but Ordinary

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

To φετινό timing για την Volkswagen είναι το ιδανικό. Από τη μια η έναρξη του ταξιδιού της αμερικανικής Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και από την άλλη το λανσάρισμα των νέων Volkswagen Atlas και Atlas Cross Sport. Το agency Johannes Leonardo αποτύπωσε το timing αυτό και τον παραλληλισμό μεταξύ αυτών των δύο στιγμών σε μια μοναδική καμπάνια.

Η ανανέωση βρίσκεται στο επίκεντρο της διαφημιστικής εκστρατείας με τίτλο “Οτιδήποτε εκτός από συνηθισμένο”– τόσο για το νέο μοντέλο με την κομψή και ανασχεδιασμένη εμφάνισή του όσο και για τα συναρπαστικά ταλέντα της ποδοσφαιρικής ομάδας που ενσαρκώνονται στην επαγγελματία ποδοσφαιρίστρια Alyssa Thompson.

Η καμπάνια αποτελείται από δύο εκτελέσεις βίντεο με τίτλους “The Juggle” και “Nailed It”. Τα σποτ θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Fox & στο Telemundo, συνοδευόμενα από πληρωμένα κοινωνικά στοιχεία, ψηφιακά banners, ενσωματώσεις podcast σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές εκπομπές και μια σειρά από οργανικό κοινωνικό περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια της VW.

Το “The Juggle” ακολουθεί την Alyssa Thompson, τη νεότερη παίκτρια της Εθνικής των Η.Π.Α. στο ρόστερ, που φεύγει από την προπόνηση. Ωστόσο, η αποχώρησή της κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι, καθώς συνεχίζει να κάνει ζογκλερικά με την μπάλα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής της, συμμετέχοντας στις συνήθεις αλληλεπιδράσεις της μετά την προπόνηση με το προσωπικό και τα μέλη της ομάδας.

Ενώ το “Nailed It” απαθανατίζει τις παίκτριες Andi Sullivan και Ashley Hatch στο φυσικό τους περιβάλλον, στο γήπεδο προπόνησης. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι μια προπόνηση ελεύθερου σουτ, αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν πίσω από το τέρμα, προσπαθώντας να βάλουν την μπάλα στο Νέο Volkswagen Atlas.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.