02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Futuristic Five-in-One Speakers

1 MIN READ

Trending Now: Futuristic Five-in-One Speakers

Trending Now: Futuristic Five-in-One Speakers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η αναδυόμενη κατηγορία των πολυλειτουργικών ηχείων Bluetooth εμπλουτίζεται με ένα μοναδικής σύλληψης gadget, το Sound Stack της designer Jasmin Kappler.

Ακολουθώντας μια πρωτοποριακή ιδέα, το gadget περιλαμβάνει πέντε ηχεία σε ένα με ένα σχεδιασμό που θυμίζει στοιβαγμένα βότσαλα.

Το Sound Stack διαθέτει μια κεντρική μονάδα ελέγχου στο επάνω μέρος του, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πλήρως τη μουσική τους και να εφαρμόζουν ακόμη και διάφορα δημιουργικά εφέ σε αυτήν.

Το gadget παρέχει ήχο 360 μοιρών λόγω του προσεγμένου σχεδιασμού του, με πέντε διαφορετικής δυναμικής ηχείων που μπορούν να λειτουργήσουν μαζί ή ανεξάρτητα, ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες του χρήστη.

Κάθε μεμονωμένο ηχείο περιλαμβάνει και φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης και αυξομείωσης της έντασης, καθώς και ένα power bank που μπορεί να φορτίσει τις συσκευές του χρήστη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.