02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Bottle Opener-Equipped Shoes

1 MIN READ

Trending Now: Bottle Opener-Equipped Shoes

Trending Now: Bottle Opener-Equipped Shoes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Nike παρουσίασε μια νέα προσθήκη στη σειρά “Have a Nike Day” με το εμβληματικό αθλητικό παπούτσι Air Force 1 Low, το οποίο αλλάζει μορφή και λειτουργικότητα ώστε να κάνει την ημέρα του κάθε ιδιοκτήτη του καλύτερη και πιο ευχάριστη.

Το μαύρο χρώμα στο πάνω μέρος του παπουτσιού κρύβει από κάτω του στρώσεις κόκκινου και μπλε χρώματος που μπορεί να αποκαλυφθούν με κάποια φθορά, ενώ το παραδοσιακό branding βρίσκεται στο λευκό swoosh, στους πάτους και στο κεντημένο λογότυπο Nike Air στη φτέρνα.

Αυτο που ξεχωρίζει το sneaker, ωστόσο, είναι η ειδική εμφάνιση μεταλλικών ασημί λεπτομερειών ως ετικέτα στη γλώσσα του Nike Air Force 1 και ως ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών που βρίσκεται στη φτέρνα των παπουτσιών, επιτρέποντας το άνοιγμα οποιουδήποτε δροσιστικού ποτού μια ζεστή μέρα.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του παπουτσιού έχει και μια λευκή ενδιάμεση σόλα και μια ice-blue εξωτερική σόλα, όπως και πολύχρωμα κορδόνια, αλλάζοντας τελείως την εικόνα που είχαμε μέρι σήμερα για το Air Force 1 Low. Τα συγκεκριμένα sneakers θα είναι διαθέσιμα σε λίγους μήνες από το site της Nike.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.