02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Condiment color in paint form

2 MIN READ

Trending Now: Condiment color in paint form

Trending Now: Condiment color in paint form

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα τελευταία χρόνια, η Heinz έχει αφήσει το στίγμα της σε διαφορετικούς τομείς που δεν αφορούν μόνο τα δικά της προϊόντα, με αιχμή του δόρατος την κέτσαπ της. Χαρακτηριστική είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία της με την Absolut και το μοντέλο Gigi Hadid για να δημιουργήσουν την viral πλέον συνταγή ζυμαρικών.

Τώρα δείχνει πως δεν αρκείται στο να επηρεάζει τι τρώνε οι άνθρωποι στο σπίτι, αλλά θέλει να τους δώσει τη δυνατότητα να “βυθιστούν” στον δικό της, κατακόκκινο κόσμο.

Έχοντας κατά νου πως στην ψυχολογία των χρωμάτων, το κόκκινο είναι απίστευτα διεγερτικό και προκαλεί μια ισχυρή φυσική αντίδραση στο σώμα, η μάρκα χρωμάτων Lick συνεργάστηκε με την Heinz για να δημιουργήσουν ένα limited edition προϊόν που θα συμβολίζει τον ενθουσιασμό, το θάρρος, τη δύναμη, την ενέργεια και τη ζεστασιά. Όταν το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται στις σωστές αναλογίες, εξάλλου, διεκδικεί πραγματικά την προσοχή και προκαλεί την εντύπωση που θέλουν οι χρήστες του.

Σε μια win-win συνεργασία, προέκυψε το Red HTK 57, το χρώμα που παραπέμπει στην διάσημη κέτσαπ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 570 δοχεία. Σε μια κινηση που δεν αφορά αμιγώς την το λανσάρισμα ή την πώληση νέων προϊόντων, η Lick κερδίζει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, χρησιμοποιώντας το αναγνωρίσιμο brand της Heinz για να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους. Και την ίδια στιγμή, η Heinz διατηρεί το πλεονέκτημα της καινοτομίας και του iconic.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.