02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Gen Z-Targeted Scooter Models

1 MIN READ

Trending Now: Gen Z-Targeted Scooter Models

Trending Now: Gen Z-Targeted Scooter Models

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Όταν η έμπνευση των Yejin Lee, Junguk Cha και Haesung Cho συνάντησε την τεχνογνωσία της BMW Designworks, δημιουργήθηκε ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ ως απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις της Gen Z για κίνηση στο κέντρο των αστικών κέντρων.

Το Omni υλοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, co-branded με την RTFKT και φέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις συνήθειες των σημερινών νέων που είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με καθετί ψηφιακό.

Στο τιμόνι ξεχωρίζει το ψηφιακό ταμπλό που παρουσιάζει μια σειρά από πληροφορίες που αφορούν τις διαδρομές που ακολουθούν, αλλά και την επικοινωνία τους με άλλους χρήστες του σκούτερ, αλλά και τη συνδεσιμότητά του με το smartphone τους.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα του ηλεκτρικού σκούτερ να αλλάζει τα χρώματα και τα γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Αυτό γίνεται από το ίδιο το ταμπλό του οχήματος και οι χρήστες μπορούν να το αλλάξουν σε οποιαδήποτε παλέτα επιθυμούν ανάλογα με τη διάθεση, τις προτιμήσεις και τον τόπο. Τα πάντα, από το πλαίσιο του αμαξώματος μέχρι τους τροχούς του ηλεκτρικού σκούτερ, διαθέτουν επιφάνεια που αλλάζει χρώμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.