02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back

2 MIN READ

Campaign of the Day: We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back

Campaign of the Day: We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Adidas ολοκλήρωσε την αναμόρφωση της εμβληματικής συλλογής των Originals που αποτελείται από τα μοντέλα Gazelle, Samba και Superstar, σηματοδοτώντας τη σύνδεση των sneakers με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Για να επικοινωνήσει την νέα μορφή και την ανανέωση ακόμη και της γραμματοσειράς της κολλεξιόν, δημιούργησε μια νέα καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας με τον τίτλο ‘We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back”.

Εκεί εξιστορείται η πορεία κάθε παπουτσιού που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην καταναλωτική συνείδηση και αποτίεται φόρος τιμής στη μακρόχρονη ιστορία τους.

Μπορεί να δημιουργήθηκε για το μπάσκετ, ωστόσο υιοθετήθηκε από το χιπ χοπ και τους skateboarders – το μοντέλο Superstar άλλαξε το παιχνίδι από τη στιγμή που βγήκε από το γήπεδο.

Το Gazelle μπορεί να ξεκίνησε ως το ιδανικό παπούτσι για προπονήσεις, ωστόσο βρήκε γρήγορα τη θέση του σε αγώνες και skate parks σε όλο τον κόσμο για πάνω από 70 χρόνια.

Ανάλογα, το μοντέλο Samba προοριζόταν για τα γήπεδα ποδοσφαίρου πριν αποτελέσει αντικείμενο του πόθου για όλα τα fashion icons.

Με τον επανασχεδιασμό των προϊόντων, ο αθλητικός κολοσσός εγκατέλειψε το όνομα του brand Adidas, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις τρεις διάσημες λευκές γραμμές, το Trefoil, που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής. Κάθε ένα από τα οποία φέρει το όνομα των εμβληματικών παπουτσιών της: Superstar, Gazelle και Samba.

Τα σποτ υποστηρίζονται από φωτογραφίες όπου πρωταγωνιστούν πρεσβευτές της Adidas, όπως ο Zinedine Zidane, ο David Beckham, η Anitta και ο Pusha T.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.