01 Μάι 2024
READING

Trending Now: New Futuristic Flavor

2 MIN READ

Trending Now: New Futuristic Flavor

Trending Now: New Futuristic Flavor

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μία νέα γεύση λανσάρει η Coca-Cola, που έχει γεύση από το μακρινό μέλλον. Η Coca-Cola Y3000 Zero Sugar όπως ονομάζεται, δημιουργήθηκε από κοινού με την ανθρώπινη και την τεχνητή νοημοσύνη, κατανοώντας τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές οραματίζονται το μέλλον μέσα από συναισθήματα, προσδοκίες, χρώματα και γεύσεις.

Η καιτονομία δεν αφορά μόνο τόσο την ίδια τη γεύση όσο την φουτουριστική -και αισιόδοξη- οπτική ταυτότητα. Με τη συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης, το νέο σχέδιο της συσκευασίας του θυμίζει υγρό σε μια μορφοποιημένη, εξελισσόμενη κατάσταση, που επικοινωνείται μέσω αλλαγών μορφής και χρώματος που δίνουν έμφαση σε ένα θετικό μέλλον.

Μια ανοιχτόχρωμη παλέτα χρωμάτων με βιολετί, ματζέντα και κυανούς τόνους σε ασημένια βάση δίνει μια φουτουριστική αίσθηση. Η εμβληματική γραμματοσειρά για το λογότυπο του brand αποτελείται από κουκίδες οι οποίες μοιάζουν να συγχωνεύονται για να αναπαραστήσουν τις ανθρώπινες συνδέσεις που θα υπάρχουν στη Γη το 3000.

Οι καταναλωτές μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR στη συσκευασία για να αποκτήσουν πρόσβαση στο Coca-Cola Creations Hub, όπου μπορούν να φιλτράρουν φωτογραφίες μέσω της προσαρμοσμένης κάμερας τεχνητής νοημοσύνης Y3000 για να οραματιστούν πώς θα μπορούσε να είναι η σημερινή τους πραγματικότητα σε χίλια χρόνια από σήμερα.

Παράλληλα η Coca-Cola συνεργάστηκε με το fashion brand Ambush για μια limited edition σειρά ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένων από το μέλλον που θα είναι διαθέσιμη σύντομα online.

Το αναψυκτικό με όλες τις ενεργοποιήσεις θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Κίνας, της Ευρώπης και της Αφρικής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.