01 Μάι 2024
READING

Melissa και The Newtons Laboratory μάς δείχνουν την αξία του να μοιράζεσαι

2 MIN READ

Melissa και The Newtons Laboratory μάς δείχνουν την αξία του να μοιράζεσαι

Melissa και The Newtons Laboratory μάς δείχνουν την αξία του να μοιράζεσαι

Η ζωή γεμίζει όταν μοιραζόμαστε – είτε πρόκειται για εμπειρίες, είτε για στιγμές, είτε για σκέψεις, είτε για ιστορίες. Γεμίζει όταν μοιραζόμαστε αγάπη, πάθος, καλοσύνη, αλλά και μια μακαρονάδα που ετοιμάστηκε με πολλή φροντίδα. Μέσα από την τελευταία της καμπάνια, με πρωταγωνιστές την οικογένεια Αντετοκούνμπο, η Melissa έρχεται να μας θυμίσει ότι μία τόσο απλή πράξη, μπορεί να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά.

Πιστή στις διαχρονικές αξίες της εταιρείας, η νέα καμπάνια την οποία εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory, ξεκινά με μία οικογένεια που έχει μάθει να μοιράζεται ουσιαστικά και κορυφώνεται σε ένα φιλόξενο τραπέζι που μας φιλοξενεί όλους, απεικονίζοντας έτσι την άρρηκτη σύνδεση της Melissa με τις οικογενειακές στιγμές.

Η διαφήμιση αποπνέει την οικογενειακή ζεστασιά και θαλπωρή που αντανακλάται σε ένα ζεστό πιάτο ζυμαρικών Melissa σε ένα μεγάλο Κυριακάτικό τραπέζι γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται αγαπημένα πρόσωπα. Είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, που φέρνει τις αναμνήσεις του παρελθόντος στο παρόν, πλάθοντας τελικά την ταυτότητά μας.

Ό, τι κάνουμε έχει αξία, ακριβώς επειδή συμβαίνει στο σήμερα, στο τώρα. Το σήμερα είναι συναισθήματα, είναι επιθυμίες, είναι γεύσεις, είναι μυρωδιές, είναι στιγμές, είναι αγκαλιές, είναι να μοιραζόμαστε. Γιατί όταν μοιραζόμαστε, τότε είναι που μπορούμε να βελτιώσουμε τον κόσμο γύρω μας, κάνοντας τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.