02 Μάι 2024
READING

Η Solid Havas αποκαλύπτει τη νέα εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας MG

1 MIN READ

Η Solid Havas αποκαλύπτει τη νέα εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας MG

Η Solid Havas αποκαλύπτει τη νέα εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας MG

Η MG, που ιδρύθηκε το 1924 και έγραψε ιστορία στον κόσμο της αυτοκίνησης, επιστρέφει για να μεταμορφώσει και πάλι το τοπίο της αυτοκίνησης.

Η νέα εποχή της MG μας επιφυλάσσει μια πλούσια γκάμα μοντέλων που χαρακτηρίζονται από ξεχωριστό σχεδιασμό, καινοτόμα χαρακτηριστικά, κορυφαία ασφάλεια και εκτεταμένη εργοστασιακή εγγύηση.

Η Solid Havas, δημιούργησε τη νέα καμπάνια για την MG με το σλόγκαν “You drive us”, η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα. Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα κινηματογραφικής αφήγησης και ποίησης, η καμπάνια αποτυπώνει με ζωντάνια το ξεκίνημα της εμβληματικής μάρκας και οραματίζεται το μέλλον της οδήγησης, σύμφωνα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ξεχωριστές προσωπικότητες όσων επιλέγουν τα αυτοκίνητα MG.

Η καμπάνια αποκτά δυναμική τόσο στις ψηφιακές όσο και στις παραδοσιακές πλατφόρμες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ σύντομα θα συμπληρωθεί από μεμονωμένα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ που θα προβάλλουν κάθε ένα από τα ολοκαίνουργια μοντέλα της MG.

Αυτή η οπτική αφήγηση δημιουργήθηκε από την Solid Havas, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη, λειτουργώντας ως γέφυρα από το ιστορικό παρελθόν της MG στο πολλά υποσχόμενο μέλλον της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.