03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Tower Chess LEGO

2 MIN READ

Trending Now: Tower Chess LEGO

Trending Now: Tower Chess LEGO

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η έξυπνη σκακιέρα Tower Chess LEGO μεταμορφώνεται σε διακοσμητικό πύργο όταν δεν χρησιμοποιείται, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την τέχνη. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στη σκακιέρα να μεταμορφώνεται σε πύργο κάστρου, αποθηκεύοντας τακτοποιημένα όλα τα σκακιστικά πιόνια μέσα σε ενσωματωμένα ράφια, ενώ η ίδια η σκακιέρα τυλίγεται γύρω γύρω για να σχηματίσει την πρόσοψη του πύργου. Αυτή η δημιουργική “μεταμφίεση” κρύβει μια πλήρη σκακιέρα σε κοινή θέα ως κομμάτι διακόσμησης του σπιτιού.

Μια απίστευτα έξυπνη καταχώρηση στο φόρουμ LEGO Ideas, η συγκεκριμένη κατασκευή προέρχεται από το μυαλό του δημιουργού LEGO Ferbrick1. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με τον πύργο ενός κάστρου ή με το πιόνι “πύργος” του σκακιού στο παιχνίδι, χωράει όλα τα πιόνια στο εσωτερικό του. Όταν θέλουμε να παίξουμε μία παρτίδα σκάκι, απλώς ξετυλίγουμε το ταμπλό και το τοποθετούμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, προτού βγάλουμε τα πιόνια από τα ράφια τους. Μόλις ένα πιόνι εξουδετερωθεί στο παιχνίδι, μπορεί να τοποθετηθεί ξανά στο ράφι του για να διατηρηθεί ολόκληρο το παιχνίδι οργανωμένο.

Η ομορφιά του Tower Chess Set έγκειται στο κυριότερο χαρακτηριστικό του – είναι κατασκευασμένο από τουβλάκια LEGO που έχουν συναρμολογηθεί σύμφωνα με τους τυπικούς κανόνες κατασκευής LEGO. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κανονικά τουβλάκια LEGO χωρίς κόλλα ή εξαρτήματα που δεν είναι LEGO.

Αν και ο Ferbrick1 δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των κομματιών ή τις διαστάσεις, το έργο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 6.000 ψήφους στο φόρουμ LEGO Ideas. Εάν καταφέρει να φτάσει τις 10.000 ψήφους, θα αξιολογηθεί από την εσωτερική ομάδα της LEGO για πιθανή παραγωγή λιανικής πώλησης.

Αν, λοιπόν, θέλουμε να δούμε αυτόν τον έξυπνο πύργο σκακιού να παίρνει σάρκα και οστά, μπορούμε απλώς να δώσουμε την ψήφο μας στο φόρουμ LEGO Ideas!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.