01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Treaded Bicycle

2 MIN READ

Trending Now: Treaded Bicycle

Trending Now: Treaded Bicycle

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αφού πειραματίστηκε με τριγωνικούς και τετράγωνους τροχούς, ο Sergii Gordieiev, ευρέως γνωστός ως The Q στο YouTube, αντικατέστησε τώρα τους κανονικούς τροχούς ποδηλάτου με “πέλματα”, προσθέτοντας μια δόση ασφάλειας στο σύνολο.

Όλοι αγαπάμε τα ποδήλατά μας, φροντίζοντας να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και τα ελαστικά τους σε άριστη κατάσταση για την ομαλή διαδρομή. Η απρόσκοπτη κύλιση είναι η ουσία μιας σπουδαίας ποδηλατικής εμπειρίας. Αλλά ο Sergii, με το αστείρευτο δημιουργικό του πνεύμα, δεν φαίνεται να αρκείται στα συμβατικά. Οραματίζεται έναν κόσμο όπου τα ποδήλατα δεν θα δεσμεύονται από τον τυποποιημένο τροχό – αντίθετα, θα μπορούσαν να έχουν ιδιόμορφα σχήματα ή ακόμη και “πέλματα”, κάνοντάς τα να θυμίζουν τανκ.

Μπορεί να είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, αλλά κοιτάζοντας το ποδήλατο του Sergii που διαθέτει τριγωνικούς ή τετράγωνους τροχούς, θα δει πως γίνεται. Ωστόσο, στο τελευταίο του εγχείρημα, ο Sergii δεν εστιάζει μόνο στα αντισυμβατικά σχήματα τροχών. Έχει περάσει από τους τροχούς στα πέλματα. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτά τα πέλματα βρίσκονται επίπεδα στο έδαφος, υποδεικνύοντας ότι αυτή τη φορά έχει λάβει υπόψη του λίγο περισσότερο την ασφάλεια.

Η κατασκευή αυτού του μοναδικού ποδηλάτου απαιτούσε να ξεκινήσει εξ ολοκλήρου από το μηδέν. Κάθε εξάρτημα, συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού, της σέλας και του πλαισίου, συναρμολογήθηκε σχολαστικά για να φιλοξενήσει τα ιδιαίτερα στοιχεία του ποδηλάτου.

Αυτό που τραβάει περισσότερο το βλέμμα σε αυτό το προσαρμοσμένο ποδήλατο είναι ο τεράστιος δίσκος με τα πετάλια. Αυτό το εξάρτημα είναι κεντρικό για τη λειτουργία του ποδηλάτου, με μια αλυσίδα να περιφέρεται γύρω του και να συνδέεται με το πίσω πέλμα. Και ενώ η αλυσίδα του μπροστινού πέλματος μπορεί να είναι κρυμμένη από το οπτικό πεδίο, και τα δύο πέλματα κινούνται σε τέλειο συγχρονισμό, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη οδήγηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.