03 Μάι 2024
READING

Trending Now: AI-Enhanced Wearable Pin

2 MIN READ

Trending Now: AI-Enhanced Wearable Pin

Trending Now: AI-Enhanced Wearable Pin

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αν και η φορητή τεχνολογία δεν είναι καινούργια ιδέα, με συσκευές όπως το Fitbit να προηγούνται ακόμη και του αρχικού Apple Watch, η αρένα της τεχνολογικής μόδας είναι πάντα ώριμη για καινοτομία. Τώρα, το Humane Ai Pin ήρθε να αλλάξει το τοπίο της φορητής τεχνολογίας, αφού πρώτα εξέπληξε το κοινό στην εκδήλωση 2024 Coperni Spring Summer κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ και άλλες σταρ της πασαρέλας φόρεσαν τη νέα συσκευή, ενισχύοντας τη γοητεία της.

Πνευματικό παιδί των πρώην ειδικών της Apple -του διευθυντή σχεδιασμού Imran Chaudhri και της διευθύντριας μηχανικής Bethany Bongiorno- το Humane Ai Pin αποτελεί μια πρωτοποριακή απόκλιση από τα wearables που είναι δεμένα στον καρπό. Αντ’ αυτού, παρουσιάζεται ως μια κομψή -ελαφρώς μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη- καρφίτσα πέτου με μια σύγχρονη ανατροπή: διαθέτει μια λειτουργία προβολής που προβάλλει τα κουμπιά χρήσης ακριβώς στο χέρι του χρήστη.

Ο εξελισσόμενος δεσμός μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας αναδεικνύει πως οι συσκευές γίνονται όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της ύπαρξής μας. Η Humane Ai δεσμεύεται να ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία διακριτικά στην καθημερινή ρουτίνα. Δίνοντας προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα του χρήστη, η συσκευή στερείται δυνατοτήτων συνεχούς ακρόασης ή λέξεων αφύπνισης.

Οι ανυπόμονοι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να περιμένουν μια ολοκληρωμένη γνωριμία με την καρφίτσα Humane Ai στις 9 Νοεμβρίου, οπότε και προγραμματίζεται η λεπτομερής αποκάλυψή της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.