04 Μάι 2024
READING

Trending Now: Giraffenap Nap Pod

2 MIN READ

Trending Now: Giraffenap Nap Pod

Trending Now: Giraffenap Nap Pod
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Οι προκλήσεις της σύγχρονης ζωής συχνά στερούν από πολλούς ανθρώπους τον καλό ύπνο. Αυτή η ευρέως διαδεδομένη στέρηση ύπνου έχει γίνει ένα ανησυχητικό ζήτημα δημόσιας υγείας, πέρα από τους κινδύνους που εγκυμονεί ένα άτομο με έλλειψη ύπνου σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η ανησυχία αυτή εκτείνεται σε όλες τις ηπείρους, οδηγώντας εταιρείες σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Σουηδία να καθιερώσουν ειδικές ζώνες ύπνου στα γραφεία τους.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η γοητεία του giraffenap nap pod είναι αναμφισβήτητη. Πρόκειται για μία καινοτόμο “κάψουλα ύπνου”. Έρχεται σε δύο επιλογές σχεδιασμού: το υπερσύγχρονο “Near Future” Spacia και το πιο παραδοσιακό, ξύλινο “Japanese Style” Forest. Και τα δύο σχέδια απευθύνονται σε δημόσιους χώρους στην Ιαπωνία, όπως γραφεία και κοινόχρηστους χώρους.

Και τα δύο μοντέλα giraffenap pod είναι σχεδιασμένα με μαξιλάρια τεσσάρων σημείων, παρέχοντας επαρκή χώρο για να ξεκουράζει ο χρήστης τα πόδια, τα γόνατα, τον πισινό και τα χέρια (και το κεφάλι) ενώ ξεκουράζεται όρθιος. Τα ρυθμιζόμενα εσωτερικά χειριστήρια βοηθούν στην προσαρμογή του pod στις ατομικές ανάγκες άνεσης.

Όλα τα giraffenap pods έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τον χρήστη από τους σεισμούς (και να τον κρατούν κοιμισμένο κατά τη διάρκεια), αλλά αυτό που διαχωρίζει ιδιαίτερα το Spacia από το Forest είναι το μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο μονάδων. Το Spacia δίνει προτεραιότητα στην απόλυτη ιδιωτικότητα, διαθέτοντας εξαιρετική ηχομόνωση και αντοχή στη φωτιά, ενώ το Forest δίνει έμφαση στη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα.

Το ντεμπούτο στην Ιαπωνία έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ υπάρχει μεγάλη προσμονή για τη διαθεσιμότητα των giraffenap pods παγκοσμίως.

  

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.