30 Απρ 2024
READING

Trending Now: AR Glasses Displays

1 MIN READ

Trending Now: AR Glasses Displays

Trending Now: AR Glasses Displays

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το “XREAL Air 2” είναι ένα ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που μπορεί να συνδεθεί σε διάφορες συσκευές, είτε μέσω USB-C είτε ασύρματα. Χρησιμοποιούν προηγμένες οθόνες Micro-OLED 0,55 ιντσών της Sony που προσφέρουν ανάλυση Full HD, υψηλή αναλογία αντίθεσης και ζωντανά χρώματα.

Η καινοτομία δεν σταματά στα εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία. Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα ηχεία που προσφέρουν χωρικό ήχο, δημιουργώντας μια ακουστική ατμόσφαιρα 360 μοιρών που ενισχύει την καθηλωτική εμπειρία. Σε συνδυασμό με διαισθητικούς αισθητήρες που ανιχνεύουν τη φθορά, τα γυαλιά συνδυάζουν την έξυπνη τεχνολογία με το σχεδιασμό που εστιάζει στο χρήστη.

Τα γυαλιά υπόσχονται συμβατότητα με τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone 15 και 15 Pro, ενσαρκώνοντας την ευελιξία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Διατίθενται σε δύο μοντέρνα χρώματα: γκρι και μαύρο.

Υπάρχει επίσης μια προηγμένη έκδοση “Pro” με ειδικούς φακούς, που μπορούν να αλλάζουν από διαφανείς σε σκιασμένους, καθιστώντας τα γυαλιά εύκολα προσαρμόσιμα για διαφορετικές χρήσεις και συνθήκες φωτισμού. Είναι ήδη διαθέσιμα στην Κίνα και την Ιαπωνία και σύντομα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.