02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Tremor & Parkinson therapy wearables

1 MIN READ

Trending Now: Tremor & Parkinson therapy wearables

Trending Now: Tremor & Parkinson therapy wearables

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Φέρνοντας επανάσταση στο χώρο της ευεξίας, το Cala kIQ αναδεικνύεται σε καινοτομία στη θεραπευτική τεχνολογία, κερδίζοντας μάλιστα μία θέση στις καλύτερες εφευρέσεις του TIME στην κατηγορία Wellness για το 2023. Αυτή η συσκευή, που έχει σχεδιαστεί για άτομα τα οποία ταλαιπωρούνται από τρέμουλο και τη νόσο του Πάρκινσον, ξεχωρίζει ως η μοναδική εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) φορητή συσκευή ανακούφισης από αυτό.

Το Cala kIQ χρησιμοποιεί την προηγμένη θεραπεία TAPS (διαδερμική διέγερση με μοτίβο προσαγωγών), η οποία υποστηρίζεται από κλινικές έρευνες και συνίσταται από τους γιατρούς για την αποτελεσματική μείωση του τρέμουλου των χεριών.

Λειτουργεί στέλνοντας ηλεκτρικά ερεθίσματα από τον καρπό στον εγκέφαλο για να μειώσει τις φυσικές επιπτώσεις των δυσλειτουργικών νευρώνων και να επιτρέψει προσωρινά στον χρήστη να χρησιμοποιεί τα χέρια του με μεγαλύτερη ευκολία.

Αυτό που κάνει το Cala kIQ να ξεχωρίζει είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων, αλλά βελτιώνει και την ποιότητα της καθημερινής ζωής των ανθρώπων κάνοντας τις εργασίες, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή η απόλαυση ενός φλιτζανιού καφέ, ευκολότερες και πιο ευχάριστες. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.