02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Single person electric aircraft

2 MIN READ

Trending Now: Single person electric aircraft

Trending Now: Single person electric aircraft

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η καινοτομία απογειώνεται με την αποκάλυψη του Acro eVTOL της Klissarov Design, μια δημιουργία κατά παραγγελία προσαρμοσμένη για τη βιομηχανία πολυτελών σκαφών αναψυχής. Το Acro, το υπερελαφρύ ηλεκτρικό αεροσκάφος κατακόρυφης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL) ενός ατόμου, είναι ένα masterclass στην τεχνολογία αιχμής και τον επαναστατικό σχεδιασμό.

Χωρίς να απαιτεί άδεια πιλότου, καθιστά την πτήση προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους. Η χρήση τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζει ότι το αεροσκάφος είναι εύκολο και ασφαλές στη χρήση, παρέχοντας μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία πτήσης.

Ξεφεύγοντας από τις συμβάσεις, το Acro πρωτοπορεί στη σχεδιαστική καινοτομία με ένα τρισδιάστατα εκτυπωμένο σκελετό και ένα σχολαστικά χυτευμένο κάθισμα, εξασφαλίζοντας άνεση, που συμπληρώνεται από αρχιτεκτονική που συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τη συμπαγή κατασκευή με τις εκπληκτικές επιδόσεις. Οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός του όχι μόνο υπερασπίζονται την αεροδυναμική υπεροχή, αλλά και αποπνέουν μια αξιοσημείωτη ισορροπία σταθερότητας και επιδόσεων.

Δύο εξελιγμένα joysticks ελέγχουν με ακρίβεια το eVTOL, με τη βοήθεια της AI, εξασφαλίζοντας μια πτήση που χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και αξιοπιστία. Η ενσωμάτωση διπλών οθονών ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία του πιλότου, παρέχοντας ορατότητα και πρόσβαση σε ένα φάσμα λειτουργιών πτήσης, καθεμία από τις οποίες μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει μια μοναδικά εξατομικευμένη εμπειρία πιλοταρίσματος.

Η ισχυρή κατασκευή του επιτρέπει να μεταφέρει έως και 280 κιλά και να αποδίδει αξιόπιστα σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το απαραίτητο συμπλήρωμα στις περιπέτειες του yachting.

Το Acro eVTOL αντιπροσωπεύει το μέλλον των ταξιδιών, συνδυάζοντας γρήγορες ταχύτητες έως 102 χλμ/ώρα με ασφάλεια και στυλ. Περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ένα αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης, δίνοντας στους πιλότους επιπλέον σιγουριά. Η Acro θέτει νέα πρότυπα στα πολυτελή ταξίδια, φέρνοντας καινοτόμες λύσεις στην εναέρια εξερεύνηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.