01 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Open a World of Possibilities

2 MIN READ

Campaign of the Day: Open a World of Possibilities

Campaign of the Day: Open a World of Possibilities

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Kia παρουσίασε μια οραματική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο “Ανοίξτε έναν κόσμο δυνατοτήτων” για να σηματοδοτήσει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρικού SUV, του EV9. Η καμπάνια, που σχεδιάστηκε από τη δημιουργική ομάδα της Innocean Berlin, αναδεικνύει το EV9 ως προάγγελο της καινοτομίας και της ελευθερίας στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Η κεντρική αφήγηση της καμπάνιας, η οποία απεικονίζεται σε ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό σποτ, παρουσιάζει ένα ζευγάρι που ξεφεύγει από τα όρια του γκαράζ του σπρώχνοντας τους τοίχους του για να αποκαλύψει μια ανοιχτή, μαγική έκταση που περιμένει να εξερευνηθεί – μια μεταφορά για το πώς η τεχνολογία και ο τολμηρός σχεδιασμός του EV9 έχουν αναπτυχθεί για να μας απελευθερώσουν από την καθημερινότητα.

Η εταιρεία post production, Chemistry, ανέλαβε τα οπτικά στοιχεία της ταινίας που κόβουν την ανάσα. Η αρχιτεκτονική του γκαράζ και οι κινητοί τοίχοι κατασκευάστηκαν και σπρώχτηκαν με φυσικό τρόπο και η λήψη έγινε χωρίς τη χρήση ειδικών εφέ, για να δείξει πώς η υπέρβαση των ορίων δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο διάσημος φωτογράφος David Daub δημιούργησε μια σειρά εικόνων που αξιοποιούν τη νέα ελευθερία που προσφέρει το EV9, ενώ η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία μέσων ενημέρωσης Havas Media Networks.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.