02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Innovation in Play

2 MIN READ

Trending Now: Innovation in Play

Trending Now: Innovation in Play

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ευρηματικότητα των φίλων της LEGO δεν έχει όρια, και η τελευταία δημιουργία της BrickAbe είναι μια απόδειξη γι’ αυτό – μια πλήρως λειτουργική σφαίρα χιονιού LEGO, που ταιριάζει απόλυτα με την εορταστική περίοδο.

Το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο, είναι ότι αυτή η χιονόμπαλα διαθέτει επίσης τον πιο γνωστό φανταστικό χαρακτήρα του YouTube, το κορίτσι anime από το κανάλι LoFi Girl του YouTube, γνωστό για τα ατελείωτα streams υπέροχης downtempo μουσικής.

Η χιονόμπαλα LoFi Girl είναι ένα διαδραστικό μηχανικό παιχνίδι που διαθέτει στοιχεία των Χριστουγέννων μαζί με τον δημοφιλή χαρακτήρα της LoFi girl, η οποία φαίνεται να γράφει σε ένα σημειωματάριο φορώντας ακουστικά, με ένα φορητό υπολογιστή και την γάτα της στο φόντο.

Η χιονόμπαλα της BrickAbe αποτυπώνει υπέροχα αυτά τα στοιχεία, μετατρέποντας το εξώφυλλο του άλμπουμ σε ένα πλήρες διόραμα βασισμένο σε LEGO με ισόγειο και πρώτο όροφο. Ο πρώτος όροφος γίνεται το γραφείο της LoFi, ενώ το ισόγειο μεταμορφώνεται σε ένα σαλόνι, με δώρα και ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που περιστρέφεται αν στρίψουμε τον μοχλό που διαθέτει εξωτερικά.

Η σφαίρα χιονιού LEGO της BrickAbe είναι ακόμα μια επίδειξη της ευελιξίας της LEGO. Με τη γοητευτική προσθήκη του LoFi Girl, αυτό το κομμάτι συνδέει την ηρεμία της downtempo μουσικής με την οπτική απόλαυση μιας χριστουγεννιάτικης σκηνής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.