02 Μάι 2024
READING

Trending Now: A game-changer in workout efficiency

2 MIN READ

Trending Now: A game-changer in workout efficiency

Trending Now: A game-changer in workout efficiency

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Στον κόσμο των ανταγωνιστικών αθλημάτων και της προσωπικής γυμναστικής, η γνώση των ορίων του σώματός μας είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την προπόνηση. Με την καινοτόμο φορητή συσκευή CLOMP, οι αθλητές και οι λάτρεις της γυμναστικής μπορούν πλέον να παρακολουθούν τα επίπεδα μυϊκού οξυγόνου, μια ζωτικής σημασίας αλλά συχνά παραγνωρισμένη πτυχή της σωματικής άσκησης.

Το CLOMP πρωτοπορεί στην έξυπνη τεχνολογία γυμναστικής, παρέχοντας στους χρήστες άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με τα επίπεδα μυϊκού οξυγόνου (SmO2) για να ενισχύσουν τις προπονήσεις τους. Ξεχωρίζοντας από τα τυπικά fitness monitors, που συνήθως μετρούν τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, το CLOMP προσφέρει μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά, παρακολουθώντας τον κορεσμό του μυϊκού οξυγόνου – απαραίτητο για τον προσδιορισμό της βέλτιστης έντασης προπόνησης και των χρόνων αποκατάστασης.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία fNIRS, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για την παρακολούθηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας και της ροής του αίματος, το CLOMP μετρά μη επεμβατικά την υγεία των μυών και τα επίπεδα κόπωσης – επιτρέποντας πιο έξυπνα προπονητικά σχήματα χωρίς τραυματισμούς.

Η ευκολία χρήσης του CLOMP είναι ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του. Ελαφρύ και εργονομικό, φοριέται γύρω από το μηρό χωρίς να προσθέτει αισθητό βάρος ή εμπόδιο στην κίνηση του αθλητή. Σε συνδυασμό με την ειδική εφαρμογή του, το CLOMP κάνει την ερμηνεία των δεδομένων απλή, βοηθώντας τους χρήστες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την ένταση της προπόνησης.

Πέρα από την παρακολούθηση δεδομένων, το CLOMP προσφέρει εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης σε συνεργασία με πιστοποιημένους προπονητές. Ευθυγραμμιζόμενο με τους συγκεκριμένους στόχους και τις διατροφικές προτιμήσεις του χρήστη, διασφαλίζει ότι κάθε προπόνηση είναι ιδανική τόσο για την απόδοση όσο και για την ασφάλεια.

Αυτή η συσκευή επαναπροσδιορίζει την αποτελεσματικότητα της προπόνησης συνδυάζοντας την παρακολούθηση ιατρικού επιπέδου με την ευκολία του χρήστη. Δεν πρόκειται μόνο για σκληρότερη αλλά και εξυπνότερη και χωρίς τραυματισμούς προπόνηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.