02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Revolutionizing dog training with smart bark collar technology

2 MIN READ

Trending Now: Revolutionizing dog training with smart bark collar technology

Trending Now: Revolutionizing dog training with smart bark collar technology

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται στην καρδιά του κολάρου HushPuppy, μιας συσκευής που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει τα σκυλιά να γαβγίζουν μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αυτό το κολάρο ξεχωρίζει στην αγορά κατοικίδιων ζώων για την ικανότητά του να διακρίνει το γάβγισμα ενός σκύλου από άλλους ήχους, χάρη στα προηγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που είναι ενσωματωμένα στο τσιπ του.

Εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ανίχνευσης ήχου, το κολάρο μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια το γάβγισμα ενός σκύλου στο 99,1% των περιπτώσεων, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Διαθέτει επίσης ένα ειδικό φίλτρο που το εμποδίζει να αντιδρά σε γαβγίσματα άλλων σκύλων ή παρόμοιους θορύβους, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται μόνο στο συγκεκριμένο σκύλο που το φοράει.

Το κολάρο HushPuppy χρησιμοποιεί την “παβλοφική” συμπεριφορική προετοιμασία (Pavlovian behavioral conditioning) για να καθοδηγήσει απαλά τους σκύλους προς καλύτερες συνήθειες γαβγίσματος. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό δόνησης, ηχητικού σήματος και σε ορισμένες λειτουργίες, ένα ήπιο στατικό ερέθισμα, που τροφοδοτείται από μία μόνο μπαταρία ΑΑΑ. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει την ασφάλεια του σκύλου, ενώ παράλληλα παρέχει μια αποτελεσματική υπενθύμιση για την αποθάρρυνση του “περιττού” γαβγίσματος. Η επαναλαμβανόμενη μέθοδος εκπαίδευσης βοηθά στη διαμόρφωση θετικών συσχετισμών στο μυαλό του σκύλου, οδηγώντας σε πιο ήρεμη συμπεριφορά.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια, το κολάρο HushPuppy διαθέτει μαλακό τζελ σιλικόνης αντί για μέταλλο, εξαλείφοντας τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων και δυσφορίας. Ο έξυπνος τρόπος λειτουργίας του κολάρου ενεργοποιείται κατά την ανίχνευση γαυγίσματος και στη συνέχεια μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής χαμηλής ενέργειας όταν το σκυλί είναι ήσυχο, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αυτό το κολάρο με τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί μια έξυπνη λύση για τον έλεγχο της συμπεριφοράς γαβγίσματος ενός σκύλου, εξασφαλίζοντας ένα ειρηνικό περιβάλλον χωρίς άγχος τόσο για το κατοικίδιο ζώο όσο και για τον ιδιοκτήτη του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.