30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Feel The Real

1 MIN READ

Campaign of the Day: Feel The Real

Campaign of the Day: Feel The Real

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Supernatural, η βραβευμένη εφαρμογή γυμναστικής VR, επανασυστήνεται με την κυκλοφορία του “Unreal Fitness”. Και με την εντυπωσιακή καμπάνια “Feel The Real” μας παρουσιάζει μια απολύτως καθηλωτική εμπειρία μέσα από ένα VR headset. Παρουσιάζει πανέμορφα τοπία, όπου οι χρήστες γυμνάζουν όλο το σώμα τους συγχρονισμένοι με δυναμική μουσική.

Για το rebranding -που έρχεται μετά την εξαγορά της επιχείρησης από τη Meta νωρίτερα φέτος- η εταιρεία ταξίδεψε στην Ισλανδία για τρεις εβδομάδες, με τον σκηνοθέτη Neels Castillon και την εταιρεία παραγωγής RSA Films για να αποτυπώσει ακριβώς τι σημαίνει να κάνει κανείς jab, cross, squat και flow μέσα στο headset Meta Quest.

Το application θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και εικονικών τοπίων, μεταφέροντας τους χρήστες σε εξαιρετικές τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Η επιτόπια φωτογράφιση ήταν ζωτικής σημασίας για να μεταδώσει αυτή την καθηλωτική εμπειρία και η εξαιρετική κινηματογράφηση του Castillon παίζει καθοριστικό ρόλο στο να ζωντανέψει αυτό το όραμα.

Το διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας σηματοδοτεί ένα καινοτόμο βήμα στη διαφήμιση της εικονικής πραγματικότητας για τη γυμναστική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.