03 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια των Γιατρών του Κόσμου από την Cream

1 MIN READ

Νέα καμπάνια των Γιατρών του Κόσμου από την Cream

Νέα καμπάνια των Γιατρών του Κόσμου από την Cream

Η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία των Γιατρών του Κόσμου επικεντρώνεται στο ισχυρό μήνυμα “Δίπλα σε κάθε αόρατο άνθρωπο”. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να ανοίξει τα μάτια του κοινού σχετικά με τους συχνά παραγνωρισμένους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, τους “αόρατους”, τους οποίους οι Γιατροί του Κόσμου εξυπηρετούν και υποστηρίζουν καθημερινά με κάθε τρόπο.

Η συμμετοχή της Cream σε αυτό το έργο ευθυγραμμίζεται με τους στόχους της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, σηματοδοτώντας μια νέα συνεργασία στο χαρτοφυλάκιό της. Η καμπάνια, μέρος του έργου THEO.RO (Δημιουργία ενός οριζόντιου οργανωτικού και στρατηγικού σχεδίου 2022-2025), είναι μια πολύπλευρη προσπάθεια που περιλαμβάνει τέσσερα ξεχωριστά σποτ. 

Τα σποτ μεταδίδονται σε τηλεοπτικές και ψηφιακές πλατφόρμες, με την Cream να αναλαμβάνει όχι μόνο την επιμέλεια αλλά και την παραγωγή της καμπάνιας.

Ο γενικός στόχος είναι να ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση και η ενσυναίσθηση, προτρέποντας τους ανθρώπους να μην κλείνουν τα μάτια σε ό,τι συμβαίνει γύρω τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.