14 Ιούν 2024
READING

Μασούτης | Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του

4 MIN READ

Μασούτης | Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του

Μασούτης | Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του

ΤΟ ΠΡΩΤΟ GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε κ. Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τον κόσμο στη γιορτή εγκαινίων μέσα σε χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς, εκπρόσωποι φορέων και ΜΜΕ, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.

«Grand Μασούτης» είναι το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που βρίσκονται κυρίως περιφερειακά των πόλεων και προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και κωδικούς προϊόντων, ενώ τα super market είναι κυρίως τα καταστήματα πόλης. Λειτουργούν άλλα 14 Grand Μασούτης σε περιοχές της Ελλάδας που αναπτύσσεται η εταιρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε στην Αττική.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής, είναι η νέα πρόταση που προσφέρει την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε μέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και τον ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει πολλές προτάσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.

Το νέο Grand Μασούτης απασχολεί 83 άτομα προσωπικό. Διαθέτει 8 ταμεία και άνετο χώρο στάθμευσης με 200 θέσεις πάρκινγκ καθώς και 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας και υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΩΡΑ!

Το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα είναι ένα πρότυπο κατάστημα που προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία αγορών. Με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, μέσα σε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, τα ψώνια γίνονται διασκέδαση, ενώ αμέτρητες προσφορές καθημερινά δίνουν την ευκαιρία για πολύ οικονομικές αγορές και συμμετοχή σε κληρώσεις με απίθανα δώρα!

· –10% σε όλες τις αγορές από το νέο κατάστημα. Ισχύει 8-17 Δεκεμβρίου.

· Κάθε ώρα με το «τυχερό καρότσι» ένας τυχερός κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του. Ισχύει 8-17 Δεκεμβρίου.

· Προϊόντα έως και 50% πιο φθηνά που υπάρχουν στο φυλλάδιο προσφορών εγκαινίων. Ισχύει 8-24 Δεκεμβρίου.

· Δώρο 200 πόντοι mascard (=6 ευρώ) με κάθε νέα έκδοση κάρτας πιστότητας Μασούτης (mascard).

· Αμέτρητες καθημερινές προσφορές όπως σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

· 4 ηλεκτρικά χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα COCO-MAT συνολικής αξίας 8.000€!

· 500 τυχεροί θα κερδίσουν πόντους στη mascard αξίας 20€ ο καθένας!

· 200 τυχεροί θα κερδίσουν σετ πολυλειτουργικών εργαλείων κουζίνας!

Με το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη και ισχυροποιεί την παρουσία της στην Αττική, κάτι που έχει προτεραιότητα στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής της. Το δίκτυό της αριθμεί συνολικά 391 καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανοίξει ακόμα ένα super market στην περιοχή Ψηλά Αλώνια της Πάτρας. H εταιρεία βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες και πραγματοποιεί κάθε μέρα δράσεις για τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος, ο κος Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Εργασίας Και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο κος Ιωάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, κα Πίτου Ολυμπία, Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε και ο δήμαρχος Γλυφάδας κος Γιώργος Παπανικολάου. 
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.