02 Μάι 2024
READING

Trending Now: A revolutionary device monitors and reduces our carbon footprint

2 MIN READ

Trending Now: A revolutionary device monitors and reduces our carbon footprint

Trending Now: A revolutionary device monitors and reduces our carbon footprint

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μια πρωτότυπη συσκευή, με την ονομασία The Toad House, έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να παρακολουθούμε και να μειώνουμε τις προσωπικές μας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Μοιάζει με ένα συνδυασμό ενός καθαριστή αέρα και ενός έξυπνου ηχείου, αλλά η κύρια λειτουργία της είναι να παρακολουθεί το ανθρακικό αποτύπωμα του σπιτιού μας και να προτείνει προσαρμογές.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το The Toad House μετρά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι πλήρως σαφείς, αλλά φαίνεται να διαθέτει μια διεπαφή για την παρακολούθηση. Πιθανότατα λειτουργεί με μια εφαρμογή για smartphone, επιτρέποντάς μας να θέτουμε στόχους και να παρακολουθούμε πόση ενέργεια καταναλώνουν οι οικιακές συσκευές και τα gadgets μας. Η συσκευή σχεδιάζει επίσης να αποθηκεύει τυχόν επιπλέον ενέργεια από αυτές τις συσκευές και να τη χρησιμοποιεί αργότερα για ασύρματη φόρτιση.

Αν και προς το παρόν είναι απλώς μια ιδέα, το The Toad House θα μπορούσε να γίνει ένα ενδιαφέρον εργαλείο για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε την ενέργεια. Βλέποντας πόση ενέργεια καταναλώνουμε θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.