29 Απρ 2024
READING

Νέα καμπάνια του Υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου

2 MIN READ

Νέα καμπάνια του Υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου

Νέα καμπάνια του Υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου

Η νέα προωθητική καμπάνια διαδικτύου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), την οποία δημιούργησε η Choose Strategic Communications Partner, συστήνει δυναμικά την νεοσύστατη αυτή υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης στο ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας το νευραλγικό της ρόλο στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκονται δύο κεντρικά θέματα: Το ερώτημα “Τι μπορεί να κρύβει μέσα της μια παράνομη συναλλαγή του παραεμπορίου;” και η συνειδητοποίηση ότι οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τι πραγματικά συμβαίνει στο παράνομο εμπόριο, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει δύο διαφημιστικά βίντεο με κεντρικό slogan «ΔΙ.Μ.Ε.Α: Aσπίδα Της Αγοράς». Τα βίντεο αυτά υπογραμμίζουν τον καταλυτικό ρόλο της ΔΙ.Μ.Ε.Α για τη διαφύλαξη τόσο της φυσικής όσο και της ηλεκτρονικής αγοράς. Αποκαλύπτουν δημιουργικά τους κρυμμένους κινδύνους και τις σοβαρές συνέπειες που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν παράνομου εμπορίου, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές σε ύποπτες συναλλαγές.

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α. αποτελεί μία επιτελική δομή ελέγχου που στοχεύει στην αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού, καθώς και στη διασφάλιση της εύρυθμης και νόμιμης λειτουργίας της αγοράς. Βασική αποστολή της είναι η προστασία του καταναλωτή, η διασφάλιση της υγιούς επιχειρηματικότητας και η εξυγίανση της εθνικής οικονομίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.