02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: We can’t let our world go up in smoke

1 MIN READ

Campaign of the Day: We can’t let our world go up in smoke

Campaign of the Day: We can’t let our world go up in smoke

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) κυκλοφόρησε μια συναρπαστική ταινία stop-motion για να αναδείξει το επείγον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, που συμπίπτει με την Cop28, την 28η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή. Αυτή η εντυπωσιακή διαφήμιση, που δημιουργήθηκε από τη Nomint, απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο τον πλανήτη που τυλίγεται στις φλόγες, λόγω των εκπομπών ορυκτών καυσίμων.

Στην ταινία, ένα νεαρό κορίτσι έρχεται αντιμέτωπο με ένα περιβάλλον γεμάτο καπνό, συμβολίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες των εκπομπών ορυκτών καυσίμων.

Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία της Nomint με το WWF. Ακριβώς όπως και το προηγούμενο έργο τους “Flammable Planet”, έτσι και αυτό έχει επίσης αποσπάσει πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. Η παραγωγή περιελάμβανε ένα μείγμα stop-motion animation με πραγματικό καπνό και χρησιμοποίησε προηγμένη τρισδιάστατη εκτύπωση για να κατασκευάσει πάνω από 700 φιγούρες του κοριτσιού.

Το soundtrack είναι μια απόδοση από την The Social Singing Choir από το Margate του hit τραγουδιού της Billie Eilish “When the Party’s Over”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.