02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Work Out Your Way

1 MIN READ

Campaign of the Day: Work Out Your Way

Campaign of the Day: Work Out Your Way

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το home-fitness brand, Peloton, που υποστηρίζει όλα τα επίπεδα γυμναστικής, παρουσιάζει τις εκλεκτικές και μερικές φορές αντισυμβατικές συνήθειες προπόνησης πραγματικών ανθρώπων στη νέα του καμπάνια.

Η καμπάνια, με τίτλο “Work Out Your Way”, επικροτεί την αυθεντικότητα της καθημερινής ρουτίνας γυμναστικής – ακόμη και αν αυτό μερικές φορές γίνεται κρατώντας τσιπς στο άλλο χέρι.

Η τηλεοπτική διαφήμιση έχει ένα ζωηρό soundtrack με το τραγούδι της Eve “Tambourine” της δεκαετίας του 2000 και δείχνει τους εκπαιδευτές της Peloton Alex Toussaint και Kendall Toole να ενθαρρύνουν τους θεατές. Η διαφήμιση περιλαμβάνει σκηνές με ανθρώπους που κάνουν διάφορες προπονήσεις, όπως χορό, παρακολουθούν αθλήματα ή τσιμπολογούν.

Στόχος της καμπάνιας, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα Stink Studios, είναι να αναδείξει την προσωπική γυμναστική ως καταφύγιο μέσα στο χάος των διακοπών, ενισχύοντας τη δέσμευση της Peloton για συμμετοχικότητα και ευκολία στη γυμναστική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.