16 Ιούλ 2024
READING

Ανακαίνιση στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό

3 MIN READ

Ανακαίνιση στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό

Ανακαίνιση στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά από τη σημαντική επένδυση στο νέο της κατάστημα στο Μαρούσι, προχώρησε στην ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματος του δικτύου της, στο Ελληνικό Αττικής. Το ανακαινισμένο κατάστημα, συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., υιοθέτησε το νέο σχεδιασμό της εταιρείας, αναδεικνύοντας περαιτέρω τις κατηγορίες, τα καινοτόμα προϊόντα και τα ιδιαίτερα σημεία ενδιαφέροντος, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανοιχτής αγοράς για μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

Στα τμήματα του ανακαινισμένου καταστήματος περιλαμβάνονται η «Λαϊκή», δηλαδή το οπωροπωλείο για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, το οποίο, με το σύστημα υδροπονίας, αναπτύσσει τα δικά του φρέσκα λαχανικά, για λαχταριστές σαλάτες και ζαρζαβατικά. Επίσης, τα τμήματα των Τυριών και Αλλαντικών παρέχουν αυθεντικές και πικάντικες γεύσεις, το Κρεοπωλείο διαλεχτές κοπές και το Ψαράδικο ψάρια ημέρας, που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα, με έμφαση στις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας και εμπιστοσύνη στα αποκλειστικά προϊόντα ΑΒ. Ακόμα, ο Φούρνος και το Grab n’ Go προσφέρουν απολαυστικές λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας, όπως σφολιάτες, νόστιμα snacks, φρεσκοψημένα ψωμιά και γλυκίσματα αλλά και το Fresh juice bar διαθέτει ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες που ετοιμάζονται επί τόπου κάθε φορά. Το τμήμα του Αρμονία, με ανανεωμένη εμφάνιση, προσφέρει βιολογικά προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να κάνουν υγιεινές και βιώσιμες επιλογές, όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη, κατάλληλα για vegans και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον. Το Κελάρι, ένας χώρος ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός, ταξιδεύει τον επισκέπτη στους πιο ξεχωριστούς αμπελώνες από κάθε γωνιά του κόσμου. Στο κατάστημα του Ελληνικού, υπάρχει Sushi Bar, όπου οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες, συμβάλλοντας, ώστε η ποιότητα να είναι προσιτή σε όλους.

Στο ανανεωμένο κατάστημα φιλοξενείται ξεχωριστά διαμορφωμένος χώρος με προϊόντα της Ηοlland & Barrett, της βρετανικής αλυσίδας προϊόντων ευεξίας, που διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα, τρόφιμα και ροφήματα. Παράλληλα, το ανακαινισμένο κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά προϊόντα και νέες καινοτόμες μάρκες που προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως η Nature’s Promise, η Perla, η Delicata, που υποστηρίζουν την προστασία του πλανήτη, ώστε να είναι βιώσιμος για τις γενιές που έρχονται και η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», ώστε όλοι οι πελάτες της ΑΒ να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας. Ακόμα, οι σοκολάτες Milly, αλλά και τα προϊόντα κάτω από την επωνυμία Gustona, μπορεί να τα βρει κανείς σε χαμηλή τιμή με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ. Ωστόσο, επειδή, ο χρόνος είναι πολύτιμος, γι’ αυτό το λόγο δίνεται η δυνατότητα τους πελάτες της ΑΒ να εξοικονομούν χρόνο με έξυπνες και γρήγορες λύσεις, όπως τα Έτοιμα Γεύματα με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, καθώς επίσης και το ψητό κοτόπουλο ΑΒ και ΑΒ Επιλογή από Γιαννιώτικες Φάρμες.

Το ΑΒ στο Ελληνικό, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 43-45, διαθέτει εξωτερικό και εσωτερικό χώρο στάθμευσης, συνολικά, 350 θέσεων και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του για να τους προσφέρει την καλύτερη αγοραστική εμπειρία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.