15 Ιούν 2024
READING

Η Κωτσόβολος στηρίζει με το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» τη Θεσσαλία, δωρίζοντας 300 συσκευές πρώτης ανάγκης

2 MIN READ

Η Κωτσόβολος στηρίζει με το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» τη Θεσσαλία, δωρίζοντας 300 συσκευές πρώτης ανάγκης

Η Κωτσόβολος στηρίζει με το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» τη Θεσσαλία, δωρίζοντας 300 συσκευές πρώτης ανάγκης

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» έχει στηρίξει μέχρι σήμερα 1.780 οικογένειες

Με όχημα το πρόγραμμα REACT που αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της Κωτσόβολος για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο, η Κωτσόβολος κάνει τον μέχρι τώρα απολογισμό του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» και επιβεβαιώνει την πιο απλή αλήθεια: όταν όλοι μαζί αντιδράσουμε, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο για όλους. Με την πολύτιμη ανταπόκριση των καταναλωτών στο κάλεσμα του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», η εταιρεία έχει στηρίξει μέχρι σήμερα 1.780 οικογένειες, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τοπικούς φορείς.

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» σχεδιάστηκε για να στηρίζει ευπαθείς οικονομικά οικογένειες που έχουν ανάγκη από συσκευές πρώτης ανάγκης. Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς η Κωτσόβολος το ενεργοποίησε για να ενισχύσει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Μέσα από μια μεγάλη καμπάνια που η εταιρεία υλοποίησε τον Σεπτέμβρη, κάλεσε το καταναλωτικό κοινό να δωρίσει μία συσκευή πρώτης ανάγκης που δε χρειάζεται και να συνεισφέρει έμπρακτα στους συμπολίτες μας, κάνοντας «REACT», για έναν Καλύτερο Κόσμο. Η Κωτσόβολος ανέλαβε όλη τη διαδικασία συλλογής, φροντίδας και παράδοσης των συσκευών, μεγιστοποιώντας τον αριθμό τους μέσα από δικές της επιπλέον δωρεές.

Το αποτέλεσμα; Κατάφερε να συγκεντρώσει και να παραδώσει λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, 300 ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σε οικογένειες που διαμένουν στις ολικά πλημμυρισμένες περιοχές των Δήμων Καρδίτσας (Παλαμάς, Μουζάκι, Σοφάδες), Λάρισας και Τρικκαίων. Μέσα από αυτή τη μικρή και συνάμα μεγάλη καλή πράξη, η Κωτσόβολος φρόντισε μαζί με τον κόσμο, να κάνουν λίγο πιο χαρούμενα και φωτεινά τα φετινά Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, γεμίζοντάς τους αισιοδοξία και αλλάζοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Δώρισε κι εσύ, λοιπόν, τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι, και άλλαξε τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Η Κωτσόβολος σε περιμένει να κάνετε REACT μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από τις παραδόσεις των συσκευών στους πληγέντες Δήμους της Θεσσαλίας, παρουσία Δημάρχων και εκπροσώπων τους: https://bit.ly/474DziF.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε, δωρίζοντας τη δική σας συσκευή, θα βρείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.