24 Ιούλ 2024
READING

Φέτος τα Χριστούγεννα, μαζί με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, προσφέρουμε αγκαλιά αγάπης σε ανθρώπους της 3ης ηλικίας!

2 MIN READ

Φέτος τα Χριστούγεννα, μαζί με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, προσφέρουμε αγκαλιά αγάπης σε ανθρώπους της 3ης ηλικίας!

Φέτος τα Χριστούγεννα, μαζί με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης,  προσφέρουμε αγκαλιά αγάπης σε ανθρώπους της 3ης ηλικίας!

Στην παραμυθένια χριστουγεννιάτικη καμπάνια των σούπερ μάρκετ Μασούτης, μια αξιαγάπητη παρέα με τα δύο μικρά παιδιά Μαργαρίτα και Διονύση και τον παππού με τη γιαγιά, μας «ταξιδεύουν» στο ωραιότερο μέρος του κόσμου.

Και όχι, δεν μιλάμε για χιονισμένα τοπία, ούτε για περιζήτητους χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Μιλάμε για την αγκαλιά των αγαπημένων μας ανθρώπων. Εκεί που ο καθένας νιώθει, όσο πουθενά, τη ζεστασιά των γιορτών!

Και όπως οι δύο μικροί πρωταγωνιστές ανοίγουν την αγκαλιά τους στη γιαγιά και τον παππού με αγάπη, έτσι και η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μας καλεί να ανοίξουμε όλοι την αγκαλιά μας σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

Για κάθε αγορά λοιπόν, άνω των 100€, που πραγματοποιήσαμε έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. θα προσφέρει 1€ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS, στηρίζοντας ενεργά το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την 3η ηλικία!». Μέσω του προγράμματος αυτού, η Emfasis στηρίζει, ανακουφίζει & ενδυναμώνει μοναχικούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο επικείμενης αστεγίας, σε επισφαλή στέγη ή σε κατάσταση δρόμου.

Στα σούπερ μάρκετ Μασούτης φέτος τις γιορτές έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να γίνουμε κομμάτι της μεγάλης αγκαλιάς αγάπης που θα κάνει τις γιορτινές στιγμές των παππούδων και των γιαγιάδων ακόμη πιο φωτεινές!

Μαγικό Δεντρόσπιτο
Αγκαλιά Διονύση – Γιαγιάς
Αγκαλιά Μαργαρίτας – Παππού
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.