02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Power bank, data storage and management tool – all in one

2 MIN READ

Trending Now: Power bank, data storage and management tool – all in one

Trending Now: Power bank, data storage and management tool – all in one

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αυτό το καινοτόμο power bank αλλάζει τα δεδομένα. Το ANX Duo είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό power bank – είναι μια ευέλικτη συσκευή που φορτίζει τις συσκευές μας ασύρματα ή μέσω των έξι θυρών USB-C που διαθέτει. Την ίδια στιγμή, λειτουργεί και ως εργαλείο αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων, χάρη στον ενσωματωμένο SSD του, ο οποίος κυμαίνεται από 128 gigabytes έως 4 terabytes!

Το αναδιπλούμενο design του είναι μοναδικό, θυμίζοντας αναδιπλούμενο smartphone, και προσφέρει βολική ασύρματη φόρτιση με μέγιστη ισχύ 15W ανά πηνίο. Και αν χρειαζόμαστε ταχύτερη φόρτιση, οι θύρες USB-C του μπορούν να αποδώσουν έως και 60W. Με μπαταρία 16.000mAh, μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα, από τηλέφωνα μέχρι κονσόλες παιχνιδιών.

Το ANX Duo μεταμορφώνεται επίσης σε έναν κόμβο πολλαπλών συσκευών με τη λειτουργία “Desk Hub Mode”, φορτίζοντας έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, ενώ διαχειρίζεται τις ανάγκες τους σε ρεύμα. Χρησιμεύει και ως εξωτερικός δίσκος, με λειτουργία OTG για πρόσβαση στον SSD του και μεταφορά αρχείων με αστραπιαίες ταχύτητες 1050mbps/950mbps. Επιπλέον, με τη συνοδευτική εφαρμογή για smartphone, μπορούμε να διαχειριζόμαστε εύκολα τα δεδομένα μας.

Συμπαγές και κατάλληλο για μετακινήσεις, το ANX Duo έχει διαστάσεις 5,3″ x 2,9″ όταν είναι διπλωμένο, ενώ επεκτείνεται σε στρώμα φόρτισης πλάτους 5,9″. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και είναι ελαφρύ με βάρος μόλις 260 γραμμάρια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.