02 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια της Novibet για τις χορηγίες ομάδων

2 MIN READ

Νέα καμπάνια της Novibet για τις χορηγίες ομάδων

Νέα καμπάνια της Novibet για τις χορηγίες ομάδων

Η Novibet, σε συνεργασία με την 4WiseMonkeys, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια που επικεντρώνεται στη χορηγία διαφόρων ποδοσφαιρικών ομάδων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η στοιχηματική εταιρεία υποστηρίζει πολλές ελληνικές ομάδες, όπως ο Άρης, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός, ο Βόλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανσερραϊκός και η Κηφισιά. Επιπλέον, η παρουσία της Novibet επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα, με χορηγίες σε διεθνείς ομάδες όπως η Ομόνοια Κύπρου, η Fortaleza στη Βραζιλία, η Emelec στο Εκουαδόρ και η Huachipato στη Χιλή.

Το κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας είναι μια δυναμική και οπτικά εντυπωσιακή ταινία που θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους παίκτες. Παρουσιάζει μια μπάλα στολισμένη με το λογότυπο της Novibet, ξεκινώντας μια συναρπαστική ακολουθία γεγονότων. Οι παίκτες επιδεικνύουν το ταλέντο τους με εντυπωσιακά ψαλιδίσματα, δυνατά χτυπήματα και γρήγορους ελιγμούς, περνώντας την μπάλα από παίκτη σε παίκτη. Έτσι δημιουργείται μια ποδοσφαιρική σκηνή που όχι μόνο αναδεικνύει τις ατομικές ικανότητες, αλλά συμβολίζει και την ενότητα μεταξύ των διαφόρων ομάδων.

Τονίζοντας το πνεύμα της ενότητας στο ποδόσφαιρο, το μήνυμα της καμπάνιας, “Το παιχνίδι μας ενώνει”, υπογραμμίζει τον ρόλο της Novibet ως κάτι περισσότερο από έναν απλό χορηγό. Τοποθετεί την εταιρεία ως υπέρμαχο του αθλήματος, προωθώντας μια ποδοσφαιρική κουλτούρα χωρίς βία και αντιπαλότητα. Γιατί, τελικά, αυτό που όλους μάς ενώνει, είναι το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Την καμπάνια υλοποίησε η 4 Wise Monkeys, την παραγωγή και το animation ανέλαβε η Stefi Productions με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα, τα εφέ από πλευράς σχεδιασμού τα έκανε η FAZE, ενώ την επιμέλεια του ήχου υπογράφει η Musou Music Group.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.