01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Business-Oriented AI Assistants

2 MIN READ

Trending Now: Business-Oriented AI Assistants

Trending Now: Business-Oriented AI Assistants

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Deloitte, γνωστή για την πρωτοπορία της στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών, απέδειξε για άλλη μια φορά το καινοτόμο πνεύμα της, παρουσιάζοντας το “PairD”, ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης (GenAI). Η στρατηγική αυτή κίνηση αποτελεί σημαντική πρόοδο στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας αιχμής στον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Το PairD δεν είναι ένα συνηθισμένο chatbo t- είναι ένα εργαλείο που ενισχύει την παραγωγικότητα. Είναι φτιαγμένο για να εκτελεί αυτόματα καθημερινές εργασίες, όπως η συγγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η πραγματοποίηση παρουσιάσεων και η κωδικοποίηση. Αυτό αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι 75.000 εργαζόμενοι της Deloitte στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή κάνουν τη δουλειά τους. Το PairD αναλαμβάνει αυτές τις κοινές εργασίες, απελευθερώνοντας τους υπαλλήλους για να εργαστούν σε πιο σημαντικά και δημιουργικά έργα. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε για την εργασία.

Η Deloitte κατανοεί ότι η τεχνολογία AI, όπως το chatbot PairD, είναι ακόμη νέα και μπορεί να κάνει λάθη, ιδίως με λεπτομέρειες σχετικά με ανθρώπους, μέρη και γεγονότα. Η εταιρεία τονίζει την ανάγκη οι εργαζόμενοι να ελέγχουν διπλά τη δουλειά του chatbot. Τους ενθαρρύνει να εξετάζουν προσεκτικά και να επιβεβαιώνουν την ακρίβεια των όσων παράγει το PairD πριν το χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους.

Με την εισαγωγή του PairD, η Deloitte δεν αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη μόνο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τον εξορθολογισμό των εργασιών. Θέτει επίσης ένα νέο πρότυπο για το πώς η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί μελετημένα και καινοτόμα στον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών. Η Deloitte επέλεξε να κατασκευάσει η ίδια το PairD, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της για ασφάλεια, συμμετοχικότητα και επωφελή χρήση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.