02 Μάι 2024
READING

Eνημερωτική εκστρατεία με τίτλο “Κάνε τη σωστή κίνηση” από τη Φωτοκύκλωση

1 MIN READ

Eνημερωτική εκστρατεία με τίτλο “Κάνε τη σωστή κίνηση” από τη Φωτοκύκλωση

Eνημερωτική εκστρατεία με τίτλο “Κάνε τη σωστή κίνηση” από τη Φωτοκύκλωση

Η Φωτοκύκλωση ΑΕ ξεκίνησε μια δυναμική ενημερωτική εκστρατεία με τίτλο “Κάνε τη σωστή κίνηση – Κάνε την ανακύκλωση πραγματικότητα”. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας για την εκπαίδευση διαφόρων ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των επαγγελματιών και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η αρχική φάση της εκστρατείας περιλαμβάνει τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση, διαδικτυακή προβολή και ένα εκπαιδευτικό βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, που εστιάζει στην ευαισθητοποίηση.

Στόχος αυτής της εκστρατείας είναι να συνδεθεί με το κοινό σε συναισθηματικό επίπεδο, παρέχοντας έμπνευση και κίνητρα μέσω πρακτικών παραδειγμάτων και απλών απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα σχετικά με την ανακύκλωση – τι, γιατί και πώς να ανακυκλώνουμε αποτελεσματικά.

Δίνει έμφαση στη σημασία κάθε μικρής προσπάθειας ανακύκλωσης και προωθεί θετικές συμπεριφορές ανακύκλωσης αναδεικνύοντας τη “μαγική δύναμη” που διαθέτει κάθε άνθρωπος για να κάνει τη διαφορά.

Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία PopUp Creative Team, ενώ υπεύθυνη για τη στρατηγική επικοινωνίας και τον δημιουργικό σχεδιασμό είναι η ProDigi, με την οποία η Φωτοκύκλωση ΑΕ συνεργάζεται από το 2021. Τη σκηνοθεσία και το design επιμελήθηκε η Άννα Στρατουδάκη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.