01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Airseekers: Revolutionary robotic mower

2 MIN READ

Trending Now: Airseekers: Revolutionary robotic mower

Trending Now: Airseekers: Revolutionary robotic mower

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Αυτή η προηγμένη χλοοκοπτική μηχανή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την οικιακή κηπουρική. Κάνει τη φροντίδα του γκαζόν πολύ πιο αποτελεσματική και εύκολη.

Οι παραδοσιακές ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές είναι συχνά δύσκολο να εγκατασταθούν, επειδή χρειάζονται μια κεραία που να μπορεί να βλέπει δορυφόρους. Αλλά το Airseekers, που δημιουργήθηκε από τον Yue Hu, δεν χρειάζεται κεραία – χρησιμοποιεί το ειδικό σύστημα “Air Vision” με τρεις ευρυγώνιες κάμερες και δύο κάμερες που μπορούν να κρίνουν το βάθος. Το σύστημα αυτό λειτουργεί όπως τα ανθρώπινα μάτια, βοηθώντας το χλοοκοπτικό να “βλέπει” και να κινείται μόνο του, ακόμη και σε δύσκολες περιοχές με πολλά φυτά ή ανώμαλο έδαφος.

Το Air Vision κάνει περισσότερα από το να καθοδηγεί απλώς το χλοοκοπτικό. Όπως οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες υψηλής τεχνολογίας, θυμάται πού εργαζόταν πριν φορτίσει και στη συνέχεια επιστρέφει στο ίδιο σημείο για να συνεχίσει. Το Airseekers κάνει επίσης τα πράγματα πιο ασφαλή με την εφαρμογή του. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες για να τις αναγνωρίζει το χλοοκοπτικό και η εφαρμογή θα τους ειδοποιεί αν δει κάποιον ή κάτι που δεν αναγνωρίζει. Αυτό συμβάλλει στην αποτροπή κλοπών και διασφαλίζει την ασφάλεια του χλοοκοπτικού μηχανήματος.

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης του Airseekers απαλλάσσει από την ανάγκη για οριακά καλώδια και χειροκίνητα χειριστήρια. Χρησιμοποιώντας ευρυγώνιες προβολές και την τεχνολογία Vslam, φτιάχνει έναν λεπτομερή τρισδιάστατο χάρτη της αυλής. Στη συνέχεια, η έξυπνη εφαρμογή ορίζει μόνη της τα όρια του γκαζόν και το πού θα κοπεί.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.