02 Μάι 2024
READING

Διάκριση για την OK Anytime Market ΑΕ στα Retail Business Awards

1 MIN READ

Διάκριση για την OK Anytime Market ΑΕ στα Retail Business Awards

Διάκριση για την OK Anytime Market ΑΕ στα Retail Business Awards

Η OK Anytime Market ΑΕ, μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο του λιανεμπορίου, βραβεύτηκε στην φετινή διοργάνωση των Lenovo RetailBusiness Awards 2023, αποσπώντας τη Χρυσή διάκριση στην κατηγορία Retail Rising Star.

Η εταιρία ξεχώρισε στην κατηγορία Retail Rising Star για την αλυσίδα των καταστημάτων OK Grocery Super market & Deli τα οποία αναπτύσσονται με υψηλούς ρυθμούς στην Βόρεια και Νησιωτική Ελλάδα, αποδεικνύοντας την δυναμική της στον τομέα του λιανεμπορίου.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της OK Anytime Market ΑΕ, κα Δέσποινα Ξυνού, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωριστούμε ως Retail Rising Star στα φετινά Lenovo Retail Business Awards. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της συνεχούς προσπάθειάς μας για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Ευχαριστούμε την επιτροπή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα του λιανεμπορίου.”

Η OK Anytime Market ΑΕ συνεχίζει να διακρίνεται ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του λιανεμπορίου, παρέχοντας στους πελάτες της μια εξαιρετική εμπειρία αγορών και θέτοντας τον πήχη των επιδόσεών της ακόμα ψηλότερα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.