02 Μάι 2024
READING

Καμπάνια για την αναζωογόνηση του τουρισμού σε Βόλο και Πήλιο

1 MIN READ

Καμπάνια για την αναζωογόνηση του τουρισμού σε Βόλο και Πήλιο

Καμπάνια για την αναζωογόνηση του τουρισμού σε Βόλο και Πήλιο

Με πλούσια εμπειρία στη διαφήμιση, η Socialab συνεργάστηκε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για τη δημιουργία μιας επικοινωνιακής καμπάνιας με στόχο την αναζωογόνηση του τουρισμού στο Βόλο και το Πήλιο, αναδεικνύοντας τις περιοχές αυτές ως επιθυμητούς χειμερινούς προορισμούς.

Με στόχο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η καμπάνια αντιμετωπίζει την τυπική πτώση της τουριστικής ζήτησης μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κεντρικό σημείο της καμπάνιας είναι ένα βίντεο που αναδεικνύει τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες για χειμερινές εκδρομές σε αυτές τις περιοχές, καθώς και τους ξεχωριστούς ανθρώπους που θα συναντήσουν οι επισκέπτες στο Βόλο και το Πήλιο. Το video συνοδεύεται από επιπλέον στατικά digital υλικά, καθώς και από ραδιοφωνικό σποτ.

Με έντονο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, η καμπάνια αυτή επιδιώκει να γοητεύσει τους Έλληνες ταξιδιώτες, ανακαλύψουν τη μαγεία του Βόλου και του Πηλίου και να βιώσουν τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.