02 Μάι 2024
READING

Trending Now: World’s first AI-powered night-vision

2 MIN READ

Trending Now: World’s first AI-powered night-vision

Trending Now: World’s first AI-powered night-vision

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα πρώτα γυαλιά νυχτερινής όρασης με τεχνητή νοημοσύνη, τα AKASO Seemor, προσφέρουν επαναστατική όραση 4K σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία ξεπερνά την εξάρτηση της παραδοσιακής νυχτερινής όρασης από το υπέρυθρο (IR) φως. Τα Seemor χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό και την ανάδειξη αντικειμένων και χώρων, ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία νυχτερινής όρασης.

Τα Seemor είναι σχεδιασμένα σαν κιάλια υψηλών προδιαγραφών με ψηφιακό σκόπευτρο. Διαθέτουν έναν μεγάλο αισθητήρα CMOS 1/1,79″ για τη συλλογή δεδομένων φωτός και έναν επεξεργαστή σήματος εικόνας (ISP) με βάση την τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτίωση των οπτικών εικόνων. Με δυνατότητα λήψης βίντεο και εικόνας 4K, αναπαράγουν με ακρίβεια τα χρώματα, μια πρόκληση για τον τυπικό εξοπλισμό νυχτερινής όρασης.

Το στοιχείο AI είναι το κλειδί, συγκρίνοντας τα οπτικά δεδομένα με μια τεράστια βάση δεδομένων για να προσθέσει λεπτομέρειες και χρώματα στις σκηνές, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Προσφέρει επίσης βελτίωση σκηνών και διαβάθμιση χρωμάτων HDR για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα οπτικά στοιχεία σε μια οθόνη 3 ιντσών και να απολαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως ψηφιακό ζουμ 16x, πολλαπλές ρυθμίσεις υπερύθρων και δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ έγχρωμων και υπέρυθρων λειτουργιών.

Τα Seemor διακρίνονται επίσης για την προβολή σε μεγάλη απόσταση και τη λήψη βίντεο και εικόνων 4K υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν χωρητικότητα αποθήκευσης έως 512GB σε κάρτα SD και αφαιρούμενες μπαταρίες για εκτεταμένη χρήση.

Αυτή η συσκευή προσφέρει ένα μείγμα ερασιτεχνικής και στρατιωτικής τεχνολογίας, που γίνεται μοναδικό χάρη στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει. Μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή AKASO Aura για απομακρυσμένη παρακολούθηση και μεταφορά πολυμέσων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.