18 Ιούν 2024
READING

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο, με Love Donut! 

2 MIN READ

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο, με Love Donut! 

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο, με Love Donut! 

Η μέρα των ερωτευμένων έφτασε και ο Γρηγόρης, με το Love Donut, της δίνει μία ξεχωριστή γεύση αγάπης. Άλλωστε, ο έρωτας, όπως πολλοί λένε, περνάει πρώτα από το στομάχι!

Το Love Donut του Γρηγόρη, που πέρυσι αγαπήθηκε πολύ και έγινε ανάρπαστο, έρχεται και φέτος να γλυκάνει τις καρδιές των ερωτευμένων, και όχι μόνο! Με ροζ επικάλυψη, τρούφα σε σχήμα καρδιάς και πλούσια γέμιση φράουλας, είναι απολαυστικό, όπως πρέπει να είναι κάθε στιγμή με το ταίρι σας, και ξεχωριστό όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θα το βρείτε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου, από 12 ως 18 Φεβρουαρίου, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order App. Είτε αγοράσετε ένα για να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό, είτε δύο για να φτιάξετε το πιο γλυκό ζευγάρι, η γιορτή σας θα έχει τη δική της… γλύκα.

Επειδή όμως γιορτή των ερωτευμένων χωρίς δώρα δεν γίνεται, ο Γρηγόρης διοργανώνει έναν διαγωνισμό σε Facebook και Instagram! Ένας τυχερός μαζί με το ταίρι του θα κερδίσουν ένα ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων στο ρομαντικό Ναύπλιο, και 5 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα απολαυστικό πρωινό Γρηγόρης, φυσικά για δύο! Λάβετε και εσείς μέρος, γιατί η αγάπη δεν μπορεί να περιμένει! Happy Valentines Day.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.