20 Ιούλ 2024
READING

ΒΑΤ Hellas: Σημαντική στήριξη στην Ελλάδα και νέες θέσεις εργασίας 

3 MIN READ

ΒΑΤ Hellas: Σημαντική στήριξη στην Ελλάδα και νέες θέσεις εργασίας 

ΒΑΤ Hellas: Σημαντική στήριξη στην Ελλάδα και νέες θέσεις εργασίας 

H BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να στηρίζει την οικονομία της χώρας αδιάλειπτα. Η εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβάλλει στην ελληνική οικονομία σημαντικά, σε συνέχεια της ανάπτυξης στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων που αποτελούν εναλλακτικές στο κάπνισμα για τους ενήλικους καπνιστές.

Η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας οδηγεί στη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας ουσιαστικά την απασχόληση. Η Ελλάδα συνιστά διαχρονικά στρατηγική αγορά για την ΒΑΤ παγκοσμίως και είναι μία χώρα που επιλέγεται σταθερά για επενδύσεις με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, με πιο πρόσφατη άφιξη τη συσκευή θέρμανσης glo Hyper Pro στην ελληνική αγορά, που αποτελεί ένα καινοτόμο τεχνολογικά επίτευγμα του Ομίλου. Το νέο αυτό μοντέλο συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και μοναδικά στοιχεία, καθώς διαθέτει οθόνη για προβολή πληροφοριών.

Σκοπός του Ομίλου είναι να διαμορφώσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), επιδιώκοντας έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό, όπου οι καπνιστές θα μεταβαίνουν σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καύση. Η BAT Hellas ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα αυτό και αποδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου επενδύοντας στον τομέα των Νέων Κατηγοριών στην Ελλάδα. Αυτή η κατηγορία προϊόντων συμβάλλει και στον εκσυγχρονισμό του λιανεμπορίου, ενώ ενισχύει παράλληλα τα παραδοσιακά σημεία λιανικής πώλησης και τους 20.000 εργαζομένους στο δίκτυο λιανικής πώλησης και διανομής πανελλαδικά.

Παράλληλα, οι πρωτοβουλίες της ΒΑΤ στην Ελλάδα με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας για την BAT διεθνώς. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακός κόμβος για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα, εδραιώνοντας περαιτέρω τη στρατηγική της σημασία στο επιχειρησιακό πλαίσιο της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι μετασχηματισμού, εστιάζοντας σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τεχνολογία αιχμής, πρόοδο, δημιουργία θέσεων εργασίας και επιστημονική καινοτομία. Αυτοί οι άξονες δράσης αποτελούν τη βάση για την ενίσχυση του δυναμικού ρόλου της ΒΑΤ στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση ενός Καλύτερου Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, την κοινωνία και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία στην Έρευνα και Ανάπτυξη και με περισσότερους από 1.600 επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, η ΒΑΤ έχει ηγετική θέση στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Η νέα συσκευή θέρμανσης ράβδων νικοτίνης glo Hyper Pro αποτελεί δείγμα της δέσμευσης της εταιρείας στην ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων για τους ενήλικες καπνιστές, μέσω πρωτοποριακών ερευνών και στρατηγικών ανάπτυξης προϊόντων με βάση επιστημονικά δεδομένα.

Η BAT Hellas ξεχωρίζει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία. Οι αξιοσημείωτες διακρίσεις της σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, εταιρικής ευθύνης και απασχόλησης, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Ως θυγατρική της British American Tobacco plc, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα καταναλωτικά αγαθά που ιδρύθηκε το 1902, η BAT Hellas επωφελείται από την εκτεταμένη εμβέλειά της, απασχολώντας πάνω από 50.000 εργαζομένους και εξυπηρετώντας περισσότερες από 175 αγορές παγκοσμίως.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.