02 Μάι 2024
READING

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ μεγαλώνουν τα χαμόγελα των παιδιών!

1 MIN READ

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ μεγαλώνουν τα χαμόγελα των παιδιών!

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ μεγαλώνουν τα χαμόγελα των παιδιών!

«Όταν ακούς ΑΒ περιμένεις πάντα κάτι καλό», γι’ αυτό και η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει και το φετινό Πάσχα να προσφέρει στους καταναλωτές και ιδιαίτερα στα παιδιά, δώρα και εκπλήξεις, ώστε να περάσουν ακόμα πιο ευχάριστα τις ημέρες των διακοπών μαζί με τους αγαπημένους τους.

Για 8η συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει τα Πασχαλινά Αβγά της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά και στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οι πελάτες συνεισφέρουν με 0,30€ στο έργο του Οργανισμού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό. Τα πασχαλινά αβγά διατίθενται σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop, σε δύο μεγέθη, 150 γρ. και 220 γρ., κάτω από 4€ και 5€, αντίστοιχα, ενώ κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά του Οργανισμού.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για όλους, μέσω της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης, της ποιότητας και της ποικιλίας των προϊόντων της σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και με πολλές πασχαλινές προσφορές, κάνοντας και το φετινό Πάσχα, ακόμα πιο ξεχωριστό για όλους. ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.