27 Ιούλ 2024
READING

Η McDonald’s και η Premier Capital Ελλάς δημιουργούν ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους

3 MIN READ

Η McDonald’s και η Premier Capital Ελλάς δημιουργούν ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους

Η McDonald’s και η Premier Capital Ελλάς δημιουργούν ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους

Η McDonald’s είναι ένα από τα πιο φιλόξενα και δημοκρατικά brand παγκοσμίως. Λόγω της παγκόσμιας παρουσίας και δραστηριότητάς της, η αποδοχή βρίσκεται στον πυρήνα της όσον αφορά τους ανθρώπους, το φαγητό και την κουλτούρα. Η ραχοκοκαλιά του brand είναι η δέσμευση σε ένα σύνολο βασικών αξιών που καθορίζουν την ταυτότητά της και τον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρηση και τα εστιατόρια.

Μεταξύ αυτών των αξιών (Εξυπηρέτηση, Συμπερίληψη, Ακεραιότητα, Κοινότητα και Οικογένεια), η συμπερίληψη- αποδοχή είναι θεμελιώδης και κεντρική για την ταυτότητα του brand και ολόκληρης της επιχείρησης. Σημαίνει ότι τους εξυπηρετούμε όλους και συμπεριφερόμαστε σε όλους με σεβασμό και αξιοπρέπεια, τόσο στα εστιατόρια μας με τους επισκέπτες μας όσο και μέσα στην εταιρία με τους ανθρώπους μας.

Η διαχειρίστρια του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα, Premier Capital Ελλάς, ως εργοδότης, υποστηρίζει και ενισχύει αυτές τις αξίες στην λειτουργία της καθημερινά. Προωθεί ενεργά ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, όπου η διαφορετικότητα θεωρείται πλεονέκτημα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην Premier Capital Ελλάς και στη McDonald’s, άνθρωποι κάθε γένους ή φυλής, ηλικίας ή κοινωνικού υπόβαθρου. Δημιουργεί ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, παρέχει ποιοτικές θέσεις εργασίας, εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα προάγει ίσες ευκαιρίες για όλους, ακόμη και για όσους δεν διαθέτουν καμία εργασιακή εμπειρία.

Σχεδόν το 45% των επικεφαλής τμημάτων είναι γυναίκες, ενώ εκπροσωπούνται 26 διαφορετικές εθνικότητες

Πάνω από 1.600 μέλη της ομάδας εκπαιδεύονται και εργάζονται στα Κεντρικά Γραφεία και στα 32 εστιατόρια στην Ελλάδα. Σχεδόν το 45% των επικεφαλής τμημάτων είναι γυναίκες, ενώ εκπροσωπούνται 26 διαφορετικές εθνικότητες. Επιπλέον, η Premier Capital Ελλάς είναι περήφανη για το ανθρώπινο δυναμικό της, που αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρές ηλικίες, με το 61% του προσωπικού να είναι κάτω των 28 ετών. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης, καθώς το 62% των θέσεων των Κεντρικών Γραφείων καλύπτονται από ανθρώπους που έχουν ανελιχθεί από θέσεις εστιατορίων.

Πρόσφατα, η Premier Capital Ελλάς κυκλοφόρησε μια φρέσκια και νεανική καμπάνια Employer Brand, σε συνεργασία με την τραγουδίστρια Marseaux, για να παρουσιάσει ευκαιρίες καριέρας, ακόμη και χωρίς εργασιακή εμπειρία, καθώς αγκαλιάζει πραγματικά τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Η καμπάνια εστιάζει σε αυτά που έχουν σημασία όταν κάποιος εργάζεται στη McDonald’s, που είναι η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, οι δεξιότητες και το πάθος.

Περαιτέρω, στην Premier Capital Ελλάς πιστεύουμε ότι η συμπερίληψη είναι ευθύνη όλων, ανεξάρτητα από τον ρόλο ή τη συμβολή τους στην επιχείρησή μας. Γι’ αυτό διαδίδουμε τις αξίες μας στην οικογένειά μας εκπαιδεύοντας όλους τους εργαζομένους σε θέματα DEI (Diversity, Equity andInclusion). Επιπλέον, η Premier Capital Ελλάς έχει υπογράψει το Diversity Charter το 2022, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υλοποιείται από το KEAN-Cell of Alternative Youth Activitiesand Diversity Charter Greece, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη διασφάλιση της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών στο χώρο εργασίας.

Περισσότερα για την Premier Capital Ελλάς ως εργοδότη εδώ.

Η Premier Capital Ελλάς είναι μέρος της Premier Capital plc, του Developmental Licencee για τη McDonald’s στην Ελλάδα, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Μάλτα και τη Ρουμανία, λειτουργώντας 185 εστιατόρια και απασχολώντας 11.000 άτομα. Περισσότεροι από 85 εκατομμύρια πελάτες εξυπηρετούνται κάθε χρόνο στις έξι αγορές. Στην Ελλάδα, λειτουργεί 32 εστιατόρια McDonald’s με περισσότερους από 1.600 εργαζόμενους και πραγματοποιεί πάνω από 11 εκατομμύρια συναλλαγές (guest counts) ετησίως. Αποστολή της είναι να φέρει το brand πιο κοντά σε περισσότερους καταναλωτές και να συνεχίσει να παρέχει μια μοναδική συνολική εμπειρία «προσφέροντας απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.