14 Ιούλ 2024
READING

ΒΑΤ Hellas: Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος

2 MIN READ

ΒΑΤ Hellas: Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος

ΒΑΤ Hellas: Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η κα Aigul Bissenova αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Συμβούλου της BAT Hellas.

Μέχρι πρόσφατα, η κα Bissenova κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ για τις αγορές της Ιβηρικής με έδρα την Ισπανία. Ξεκίνησε την καριέρα της στην ΒΑΤ το 2006 και έκτοτε κατείχε σημαντικούς διευθυντικούς ρόλους. Το 2020 ανέλαβε χρέη Γενικής Διευθύντριας στο Καζακστάν, επιτυγχάνοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ειδικά στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων της κας Bissenova ενισχύει περαιτέρω τη συμβολή της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία με σκοπό να διαμορφώσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), επιδιώκοντας έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό, όπου οι καπνιστές που δεν είναι σε θέση να διακόψουν, θα μεταβαίνουν σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καύση.

Η κα Bissenova διαδέχεται τον κο Vitalii Kochenko, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση συμβάλλοντας στη δυναμική ανάπτυξη του οργανισμού, και πλέον αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή για την αγορά της Γαλλίας.

Η ΒΑΤ Hellas ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντική επέκταση ως αποτέλεσμα της εστίασης της εταιρείας στην καινοτομία και στην τεχνολογία μέσω των εναλλακτικών στο κάπνισμα προϊόντων για τους ενήλικες που επιλέγουν να συνεχίσουν να καταναλώνουν προϊόντα νικοτίνης, καθώς και την υποστήριξη της εταιρείας στο παραδοσιακό λιανεμπόριο. Είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες, ενώ χειρίζεται τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ. Η εταιρεία είναι μέλος της British American Tobacco plc, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα καταναλωτικά αγαθά που ιδρύθηκε το 1902, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται περισσότερες από 175 αγορές παγκοσμίως.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.