17 Ιούλ 2024
READING

Ο Γρηγόρης στηρίζει το Άλμα Ζωής ως χορηγός εστίασης στη δράση Pink Together

2 MIN READ

Ο Γρηγόρης στηρίζει το Άλμα Ζωής ως χορηγός εστίασης στη δράση Pink Together

Ο Γρηγόρης στηρίζει το Άλμα Ζωής ως χορηγός εστίασης στη δράση Pink Together

Ο Γρηγόρης, υλοποίησε μία δράση αφιερωμένη στις γυναίκες, συμμετέχοντας σαν χορηγός εστίασης στο 1ο Pink Together, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το Pink Together, διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Μάϊου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, από το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού. Με κεντρικό μήνυμα το «Είμαστε μαζί» και στόχο την ενημέρωση του κοινού για την αξία της πρόληψης, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις, όπως ανοιχτές συζητήσεις με επαγγελματίες υγείας, open space pink workshops, κλινικοί έλεγχοι και η «Πορεία Αγάπης», ένας συμβολικός περίπατος τριών χιλιομέτρων.

Ο Γρηγόρης ενισχύει την κοινωνική του δράση στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη γιορτή στήριξης στην αξία της ζωής και της γυναίκας που νοσεί.

Με πάνω από 20 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, ο Γρηγόρης προσφέρει στους καταναλωτές που τον επισκέπτονται καθημερινά τα εκλεκτά προϊόντα και τη ζεστή φιλοξενία του.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη
Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorys.gr
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr
Tiktok: gregorysgr

Eπικοινωνία:
Μάγδα Πανουργιά – Communication Effect
2106898300 – m.panourgia@communicationeffect.com

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.