13 Ιούλ 2024
READING

Νέο Public Outlet με έως -70% σε τεχνολογία & οικιακές συσκευές μέσα στο “Public + home” Μαρούσι

2 MIN READ

Νέο Public Outlet με έως -70% σε τεχνολογία & οικιακές συσκευές μέσα στο “Public + home” Μαρούσι

Νέο Public Outlet με έως -70% σε τεχνολογία & οικιακές συσκευές μέσα στο “Public + home” Μαρούσι

Tα Public συνεχίζουν τις δράσεις τους προς όφελος των καταναλωτών και διατηρούν τα προϊόντα τους σε προσιτές τιμές.

Καθώς διανύουμε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από αύξηση του πληθωρισμού, τα Public συνεχίζουν να πραγματοποιούν στρατηγικές επενδύσεις για να γίνουν αρωγοί των καταναλωτών, παρέχοντας συνεχώς κίνητρα και ευκολίες πληρωμής για αγορές, ιδιαιτέρως στην κατηγορία των οικιακών συσκευών. Σε αυτό το πλαίσιο, διευρύνουν το δίκτυο καταστημάτων τους και περιμένουν τους καταναλωτές στο ολοκαίνουριο “Public + home” Outlet που άνοιξε στο Μαρούσι για να εξυπηρετήσει όσους αναζητούν την εγγυημένη ποιότητα Public στις αγορές τους.

Το νέο Outlet διαθέτει μια ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών τεχνολογίας και οικιακών συσκευών με μειωμένες τιμές έως και 70% σε σχέση με τις τιμές λιανικής. Παράλληλα, εντός του καταστήματος “Public + home”, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν φθηνότερες τιμές σε προϊόντα που φέρουν κίτρινες σημάνσεις.


Τα Public βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών και προσφέρουν ασυναγώνιστες τιμές για να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της ακρίβειας και στο πλαίσιο αυτό, απελευθερώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία αγορών με ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα σημεία στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public + home” στο Μαρούσι, δημιουργήθηκε το νέο Outlet συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ., το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο σε προϊόντα τεχνολογίας όπως smart TVs, smartphones, υπολογιστές & laptop, gaming και οικιακές συσκευές, ώστε οι καταναλωτές να ανακαλύψουν μοναδικά deals που καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία από όλα τα επώνυμα brands!
Πιστά στη δέσμευσή τους να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών με προσιτές τιμές και καθημερινές προσφορές, τα Public προσφέρουν ακόμη περισσότερα προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, με ασφάλεια αγορών και εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ευκολία.

Στο ίδιο πλαίσιο, και στον νέο χώρο του “Public + home” Outlet στο Μαρούσι, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής που προσφέρουν τα Public. Μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα» οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις αγορές τους Άτοκα σε έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.
Το 2ο Public Outlet είναι γεγονός και περιμένει το καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει από κοντά την “Public + home” εμπειρία αγορών!

Πρόσβαση στο Public Outlet Αμαρουσίου (google maps link): https://shorturl.at/5XHon

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.