15 Ιούλ 2024
READING

«Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος

3 MIN READ

«Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος

«Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος

Ήρθε το πρόγραμμα του Κωτσόβολου για την ενεργειακή αναβάθμιση των συσκευών μας με πολλαπλά οφέλη για όλους!

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω- Εξοικονομώ», μέσω του οποίου όλοι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Κωτσόβολος, η οποία επιβραβεύει την ενεργειακή αναβάθμιση και την ανακύκλωση παλαιότερων, ενεργοβόρων συσκευών, συμβάλλοντας έτσι στην μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον.

Και όλα αυτά γίνονται πράξη, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που φέρνει το πρόγραμμα, όπως:

  • Μοναδικές προσφορές κάθε εβδομάδα σε συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης
  • Προνομιακό πλάνο δόσεων, με δώρο το 50% των τόκων
  • Δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως 200€* και με την αγορά νέου κλιματιστικού, δώρο η αξία εγκατάστασης**.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ και όλα τα ψυγεία με ενεργειακή κλάση A έως C με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του να είναι ότι απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, καθώς δεν υπάρχουν κριτήρια επιλογής.

Η διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι πολύ απλή, αφού μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, στην ιστοσελίδα kotsovolos.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, μπορείς να μάθεις κάθε λεπτομέρεια και να επιλέξεις τη νέα σου συσκευή, από αυτές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Παρακολουθήστε εδώ τη δεύτερη ταινία της νέας καμπάνιας της Κωτσόβολος, μάθετε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ», και κάντε τη σωστή αλλαγή τώρα!

*AC:
Για 9.000-15.000 ΒΤU από 50€ – 100€
Για 16.000 BTU & άνω, από 100€ – 200€

Ψυγεία
Από 30€ – 60€

** αφορά μόνο τα κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ και ψυγεία ενεργειακής κλάσης Α έως C.

***
Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία Κωτσόβολος (μέλος του Ομίλου ΔΕΗ)
Η Κωτσόβολος, πιστεύει στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων της. Εφαρμόζει πρώτα στους εργαζομένους της τη φιλοσοφία της, το να ενδυναμώνει δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύει στο δίκτυο των 96 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 50.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζει να παρέχει διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα, πρωτοποριακά projects για τους ανθρώπους της. Η καινοτομία είναι το πάθος της, σχεδιάζει το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή πρόκληση της Κωτσόβολος, να κάνει τη διαφορά, ώστε όλοι να είναι μέρος αυτής της εξέλιξης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κα Αναστασία Βλάχου I GravityTheNewtons Iτηλ. 216.00.48.212, 6989195756, e-mail: Anastasia.Vlachou@gravitythenewtons.gr
κα Κωνσταντίνα Λεβαντή | PR, CSR and Internal Communication Manager, Κωτσόβολος I τηλ. 210.28.91.325, e-mail: levantik@kotsovolos.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.