14 Ιούλ 2024
READING

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 25% payzy cashback για αγορά τηλεοράσεων και projectors

2 MIN READ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 25% payzy cashback για αγορά τηλεοράσεων και projectors

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 25% payzy cashback για αγορά τηλεοράσεων και projectors

Το 25% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ (cashback) κερδίζουν οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ έξυπνες τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς (projectors) με payzy by COSMOTE. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 16 Ιουνίου για αγορές τηλεοράσεων/projectors αξίας, ανά τεμάχιο, 249€ και άνω, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.germanos.gr.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων από κορυφαίους κατασκευαστές, σε διάφορα σχέδια και με προηγμένες λειτουργίες, για να διαλέξουν αυτή που τους ταιριάζει.

Για να μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, σειρές, εκπομπές, αλλά και τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Ενδεικτικά, θα βρουν:

• Samsung 4K Smart TV CU7172 Series 75’’, με ισχυρό επεξεργαστή Crystal Processor 4K και ένα μεγάλο φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές απεικονίσεις, στα 749€

• LG 4K Smart TV 65’’, με υποστήριξη HDR10 Pro για εξαιρετική εικόνα, στα 549€

• Philips 4K Ambilight TV 55” 55PUS8118, με φωτισμό Ambilight, υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos για κινηματογραφική θέαση, στα 429€.

Οι «έξυπνες» τηλεοράσεις μπορούν να συνδυαστούν με εύχρηστους βιντεοπροβολείς (projectors) ιδανικούς τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την virtual payzy VISA χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (google pay & apple pay) για να πραγματοποιήσουν την πληρωμή. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την φυσική payzy VISA κάρτα. Ήδη περισσότερα από 300.000 άτομα χρησιμοποιούν καθημερινά την mobile εφαρμογή του payzy για τις αγορές τους, να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανταλλάσσουν χρήματα με τους φίλους τους, να μοιράζονται κοινά έξοδα ή για αποταμίευση. Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς καμία προμήθεια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.