18 Ιούλ 2024
READING

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός στο Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig

3 MIN READ

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός στο Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπερήφανος χορηγός στο Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig

Για 2η χρονιά, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει τον παιδικό αγώνα τριάθλου για έναν πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί».

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος από τους 3 αγώνες του Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig στο CGS (Costeas-Geitonas School), στην Παλλήνη. Ο ειδικά σχεδιασμένος αγώνας παιδικού τριάθλου απευθύνεται σε όλα τα παιδιά Προνηπιαγωγείου – Γυμνασίου, χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας, με στόχο να μυηθούν στο ομαδικό πνεύμα και στην αθλητική παιδεία.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μέσα από το ολιστικό πρόγραμμα δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας», υποστηρίζει σημαντικές αθλητικές πρωτοβουλίες και βρίσκεται στο πλευρό των μικρών συμμετεχόντων για να ενισχύσει την προσπάθεια και το αθλητικό τους πνεύμα.

 

Με στόχο να μεταδώσει την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, στηρίζει με υπερηφάνεια το Pho3nix Kids Triathlon by Nicola Spirig, προάγοντας τον αθλητισμό ως μια σπουδαία πτυχή του σύγχρονου τρόπου ζωής μικρών & μεγάλων.

Οι συμμετέχοντες, οι εθελοντές και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ενυδατωθούν με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & θα απολαύσουν όλη την γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος.

Λίγα λόγια για τον αγώνα
Η δράση αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Pho3nix Foundation/Mana Group. Οι δυο επόμενες αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (8/6 – Δημοτικό Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο) και στο Ηράκλειο Κρήτης (29/2 – Δημοτικό Κολυμβητήριο Παγκρήτιο).
Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν στο «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας έναν πολύ καλό σκοπό.

@vikosofficial #Vikos

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.
Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.
Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ» και το φυσικό μεταλλικό νερό «Μιτσικέλι».
Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Valuecom | Χρίστα Χατζηγεωργίου | christa_chatzigeorgiou@valuecom.gr
Valuecom | Κατερίνα Ζήνδρου | katerina_zindrou@valuecom.gr
Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. | Ειρήνη Κωνσταντοπούλου | Corporate & Marketing Tech Manager | e.konstantopoulou@vikos.com

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.