18 Ιούλ 2024
READING

Από τις Κάννες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: H Nespresso καλωσόρισε το μεσογειακό καλοκαίρι με το πιο exclusive summer party!

4 MIN READ

Από τις Κάννες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: H Nespresso καλωσόρισε το μεσογειακό καλοκαίρι με το πιο exclusive summer party!

Από τις Κάννες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: H Nespresso καλωσόρισε το μεσογειακό καλοκαίρι με το πιο exclusive summer party!

Φέτος η παγκόσμια καμπάνια της Nespresso εμπνέεται από την Ελλάδα, και η Nespresso προσκάλεσε φίλους και συνεργάτες να γιορτάσουν το Unforgettable Mediterranean Summer!

Η Nespresso έφερε το άρωμα της Κρουαζέτ στην Αθηναική Ριβιέρα μετά το παγκόσμιο λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής καφέ στο φεστιβάλ Καννών.

Σε ένα άκρως μεσογειακό σκηνικό με χρώμα και μουσική, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές κρύες συνταγές καφέ Nespresso δίπλα στη θάλασσα, με αποκορύφωμα το δροσιστικό coffee cocktail που έφτιαξε απόκλειστικά για τη Nespresso η βραβευμένη chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη εμπνευσμένη από τον αγαπημένο της καφε Ice Leggero της Nespresso.

Στη συλλογή Unforgettable Mediterranean Summer, η Nespresso παρουσίασε παγωμένα ροφήματα καφέ με πρωταγωνιστές τα αγαπημένο μας freddo espresso και freddo cappuccino για ένα αξέχαστο μεσογειακό καλοκαίρι. Για τα αξεσουάρ εμπιστεύθηκε τους ειδικούς του χρώματος στο Pantone Color Institute για να δημιουργήσουν μια χρωματική παλέτα από τις εμβληματικές μεσογειακές παραθαλάσσιες πόλεις, με πρωταγωνιστή τη μοναδική απόχρωση Mandarin Orange.

Unforgettable Summer Recipes

Η Nespresso γιορτάζει το καλοκαίρι με κρύους καφέδες limited edition φτιαγμένους για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Οι λάτρεις του κλασσικού Freddo μπορούν να τον απολαύσουν με μία μόνο κάψουλα στις Vertuo μηχανές με τον Ice Leggero ενώ οι Ice Forte για Vertuo και τα Freddo Delicato και Freddo Intenso για Original μηχανές είναι και πάλι εδώ!

Παράλληλα, προτείνει συνταγές που θα δώσουν στο καλοκαίρι σας μία αξέχαστη δροσιστική εμπειρία και μπορείτε να τις ανακαλύψετε εδώ: https://www.nespresso.com/gr/el/recipes

Mηχανές και αξεσουάρ στα χρώματα της Pantone
Η καλοκαιρινή συλλογή συμπληρώνεται με μηχανές και αξεσουάρ διακοσμημένα με τα χρώματα της Pantone που τονώνουν τη διάθεση. Η Vertuo Pop και η Essenza Mini επανασχεδιάζονται σε limited edition Mandarin Orange από την Pantone, ώστε η εμπειρία του καφέ να ταιριάζει με την καλοκαιρινή αίσθηση.

Η Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer Collection κυκλοφορεί online και στις Nespresso Boutique και θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Ακολουθήστε @nespresso και @nespresso.gr για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso.

Σχετικά με τη Nestlé Nespresso
Η Nestlé Nespresso SA είναι πρωτοπόρος και σημείο αναφοράς για υψηλής ποιότητας μεριδοποιημένο καφέ. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 150.000 αγρότες σε 18 χώρες μέσω του Προγράμματος Βιώσιμης Ποιότητας™ AAA για την ενσωμάτωση πρακτικών βιωσιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και τα γύρω τοπία. Ξεκίνησε το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance, το πρόγραμμα συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των συγκομιδών, εξασφαλίζοντας βιώσιμη προμήθεια καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας τα μέσα διαβίωσης των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

Το 2022, η Nespresso έλαβε πιστοποίηση B Corp™ – συμμετέχοντας σε ένα διεθνές κίνημα με περισσότερες από 7.900 επιχειρήσεις που καθοδηγούνται από σκοπούς και πληρούν τα υψηλά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης και διαφάνειας της B Corp.

Με έδρα το Vevey της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 93 αγορές και απασχολεί 14.000 υπαλλήλους. Το 2023, λειτούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής πώλησης 791 μπουτίκ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PANTONE
Η Pantone παρέχει την παγκόσμια γλώσσα του χρώματος που επιτρέπει τη λήψη αποφάσεων κρίσιμης σημασίας για το χρώμα σε κάθε στάδιο της ροής εργασίας για μάρκες και κατασκευαστές. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια σχεδιαστές και παραγωγοί σε όλο τον κόσμο βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Pantone για να προσδιορίσουν, να επικοινωνήσουν και να ελέγξουν το χρώμα από την έμπνευση μέχρι την υλοποίηση – αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία X-Rite για να επιτύχουν χρωματική συνέπεια σε διάφορα υλικά και φινιρίσματα για γραφικά, μόδα και σχεδιασμό προϊόντων. Τα πρότυπα Pantone διαθέτουν ψηφιακές και φυσικές προδιαγραφές χρωμάτων και εργαλεία ροής εργασιών. Το Pantone Color Institute™ παρέχει προσαρμοσμένα χρωματικά πρότυπα, συμβουλές για την ταυτότητα της μάρκας και το χρώμα των προϊόντων, καθώς και προβλέψεις τάσεων, συμπεριλαμβανομένων των Pantone Color of the Year, Fashion Runway Colour Trend Reports, ψυχολογία χρωμάτων και πολλά άλλα. Το Pantone B2B Licensing ενσωματώνει το Pantone Colour System σε διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες, επιτρέποντας στους δικαιοδόχους να επικοινωνούν και να αναπαράγουν πιστοποιημένες αξίες Pantone και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα για τους χρήστες τους. Το Pantone Lifestyle συνδυάζει χρώμα και σχεδιασμό σε ρούχα, σπίτι και αξεσουάρ. Μάθετε περισσότερα στο pantone.com και συνδεθείτε με την Pantone στο Instagram, το Facebook, το Pinterest και το LinkedIn.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.