14 Ιούλ 2024
READING

Nέα Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos!

2 MIN READ

Nέα Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos!

Nέα Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos!

Η Serkova vodka, παρουσιάζει τη νέα Summer Limited Edition φιάλη της, η οποία έχει φιλοτεχνηθεί το fashion brand Peace + Chaos!
Η Serkova δεν είναι απλώς µία βότκα. Έχει χαρακτήρα, έχει ένταση, έχει ιστορία. Και αυτό είναι κάτι που βγαίνει από τον εσωτερικό της κόσμο, από τη βάση του προϊόντος, την ίδια τη βότκα.

Η Peace & Chaos είναι μια μάρκα ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη λόγω των μοναδικών εκτυπώσεων και των σχεδίων τους. Κάθε σχέδιο και ρούχο αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία.

To design της νέας limited φιάλης δεν είναι ένας τυχαίος σχεδιασμός. Είναι η αντανάκλαση του εσωτερικού κόσμου της Serkova όπως αποτυπώθηκε από τους δύο καλλιτέχνες.

Το φίδι, η τίγρης, ο κεραυνός, το μάτι είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της νέας Limited edition φιάλης, τα οποία δένουν μεταξύ τους μοναδικά και αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα και των δύο brands!

To TV spot αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Ιουνίου, ενώ η νέα Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις αλυσίδες Super Market αλλά και κάβες.
Stay tuned!

 

Λίγα λόγια για την Serkova

H Serkova είναι μια υψηλής ποιότητας vodka από την Πολωνία, με σύνθεση αποκλειστικά από δημητριακά (100% Pure Grain) που της προσδίδουν την απαλή αλλά έντονη γεύση που αγαπάμε. Η επιλεγμένη συλλογή δημητριακών ανώτερης ποιότητας, χαρίζουν στη Serkova vodka, γευστικό βάθος με μεγάλη διάρκεια και έντονο άρωμα.

Η απαλή, καθαρή και κρυστάλλινη γεύση της οφείλεται στην τριπλή απόσταξη, την ιδιαίτερη διαδικασία που αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών της, και έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας vodka ανώτερης ποιότητας και εκλεπτυσμένου χαρακτήρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.